Месечен хороскоп за ноември 2014

Какво ли ви очаква през този есенен месец?

Месечен хороскоп за ноември 2014

Ежедневно Jenite.bg публикуваме дневен хороскоп, а всеки понеделник може да прочетете и своя седмичен хороскоп при нас. Последвайте ни във Facebook, за да следите отблизо какво ви очаква в близкото бъдеще.

Овен

Този месец ще ви донесе доста противоречиви емоции. В професионален план всичко ще върви като по вода. Ще реализирате ангажиментите си в срок, дори ще ви остава време за допълнителни задачи. Усилията ви няма да останат незабелязани, дори напротив - към средата на ноември ви предстои повишение или поне увеличение на заплатата. 

За съжаление личният ви живот няма да бъде толкова успешен. Причината не е в ангажиментите ви, а в начина, по който се отнасяте с хората. Ако сте във връзка, ще се наложи да положите сериозни усилия, за да задържите човека до себе си. Мислите си, че въобще не ви пука, но в края на месеца по трудния начин ще осъзнаете колко сте влюбени всъщност.

Телец
Работата през ноември ще ви спори - ще постигнете доста високи резултати. Най-добре е обаче да се замислите за промяна на работното място, защото тук никой не оценява обективно усилията ви. Ако ви хрумне идея за собствен бизнес или кариера като фрийлансър, сега е моментът да вземете това трудно решение. Звездите са благосклонни към този аспект от живота ви.

Любовта ще бъде около вас през целия месец, но няма да бъде обсебваща. Тъкмо от това имате нужда, за да се концентрирате върху случващото се в офиса. Ако нямате никого до себе си, не очаквайте този месец това да се промени. Просто съдбата ви дава още малко време "на спокойствие"!

Близнаци
Колегите ще ви създават доста главоболия в началото на този месец. Всички са в настроение за сплетни и клюки, което ви изнервя неимоверно. Тъкмо затова ще станете тяхна жертва много скоро. Вършете старателно работата си, за да не им давате повод да ви натопят. Краят на ноемрви ще ви донесе нови, мащабни и спешни ангажименти, които ще изискват цялата ви концентрация.

Що се отнася до семейството ви, там всичко ще е приказно. С партньора си ще преоткриете щастието да прекарвате мигове заедно. Ако имате деца, ще имате възможност да отидете някъде заедно и много ще се разбирате. През втората половина на месеца прощавайте грешките на близките си и всичко ще бъде наред.

Рак
В началото на този месец ще имате достатъчно свободно време за любимите си занимания. Спортувайте и се отдайте на своите хобита. Чак към края на ноември ще трябва да се концентрирате и да дадете всичко от себе си в работата. С колегите се разбирате, така че няма да имате конфликти и негативни емоции, породени от комуникацията с околните.

В случай че сте обвързани, този месец ще се отрази благоприятно на отношенията с партньора ви. Предстоят ви чудесни споделени мигове, които ще помните дълго. Ако сте сами, ще имате щури уикенди с приятели!

Лъв
Този месец ще ви донесе финансова стабилност, за която мечтаете от месеци. Неочаквано плащане ще ви спаси от ежедневие, прекарано в постоянни сметки дали ще ви стигнат парите. Ако ви се иска да напуснете работа, изчакайте още малко - звездите не смятат, че моментът е добър за подобна крачка. 

В личен план ще имате много късмет. Дори да сте смятали, че никога няма да срещнете точния човек, съдбата ще ви поднесе опровержение. Трябва да слушате сърцето си, защото, като се замислите, то никога не ви е лъгало.

Дева
В работата ви всичко е идеално - чувствате се удовлетворени и заредени с желание за нови проекти. Успехът ви е гарантиран. Няма да усещате умора, а само силна мотивация. Околните ще бъдат очаровани от вашата амбициозност.

В личен план ви очакват спокойствие и домашен уют в компанията на вашето семейство. Няма да ви се случи нищо кой знае колко интересно, но няма да имате и проблеми. Времето, прекарано вкъщи, ще ви помогне да запазите емоционалния си баланс.

Везни
Този месец ще бъдете склонни да отлагате ангажиментите си, затова последната седмица от него ще бъде направо ужасна. Не се сърдете на никого, защото сами сте си виновни за напрегнатата ситуация. Опитайте се да се концентрирате - има шанс да се справите с всичко в срок, просто ще ви коства много. 

Неминуемо това, че сте изнервени, ще се отрази и на личния ви живот. Отношенията ви с околните ще бъдат меко казано сложни. В края на месеца напрежението ще ескалира и ще участвате в грандиозен скандал. От вас зависи дали близките ви все пак ще ви простят.

Скорпион
Предстои ви уникален месец! Още в началото му страхотна новина, свързана с възможност за допълнителен доход, ще ви зарадва неимоверно. През втората половина на ноември пък ще си вземете неочаквана почивка, която обаче няма да се отрази на финансовото ви състояние. 

В личен план ще имате щастливи мигове с любим човек или с приятели. Със сигурност няма да сте самотни, а емоциите, които ще изпитвате, ще са незабравими! Радвайте се на ноември и с усмивката си направете месеца и на околните по-добър.

Стрелец
Сякаш цяла година сте чакали тъкмо този месец, за да може най-сетне да се почувствате щастливи. Всички аспекти от живота ви се развиват, както бихте искали. Началото на месеца ще бъде белязано от възможност за повишение. Не изпускайте шанса най-сетне да смените малко позицията си. В края на ноември ще ви се наложи да инвестирате сериозна сума пари в някакво начинание, но това няма да се отрази твърде зле на бюджета ви.

Вашата връзка е в застой. Може би е добре през предстоящите 30 дни да се постараете да я разнообразите. Помнете, че трябва да се чувствате добре с човека до себе си, иначе няма смисъл да полагате усилия да го задържите.

Козирог
Кариерата ви е във възход и доста хора ви завиждат. Не приемайте твърде лично техните коментари - просто ги е яд. В началото на месеца ще имате доста конфликтни ситуации, базирани на вашия успех, но вие ще намерите начин да излезете от тях. 

Що се отнася до любовта във вашия живот, ще осъзнаете, че някой от близкото ви приятелско обкръжение всъщност много ви привлича. Не е изключено да се наложи вие да направите първата стъпка, но пък компромиса си заслужава!

Водолей
Вашите мечти ще се сбъднат много скоро. Още в началото на месеца за вас ще има добра новина, която ще ви накара да се чувствате прекрасно. Тя ще е свързана с финансовата ви стабилност занапред и ще ви даде увереност в начинанията.

Ще изпитвате неимоверно щастие и в личен план. Всичко ви върви по вода. Към края на месеца ваш близък ще ви помоли за помощ и съдействие. Не му отказвайте, за да не развалите положителната карма около себе си.

Риби
Вече доста натрапчиво усещате, че е време за промяна. Тя трябва да засегне професионалното ви развитие, а вие сте наясно какво точно трябва да предприемете. В началото на месеца ще имате труден разговор с шефовете си, който ще отключи поредица от събития. Дори да ви е трудно, трябва да знаете, че този период ще мине и ви очаква светло бъдеще.

Връзката ви също е в разцвет - усещате, че най-сетне сте намерили точния човек. До средата на месеца все още ще изглаждате отношенията си, но в края му вече ще се разбирате идеално. Тогава караниците за дреболии ще отстъпят място на споделени мигове, изпълнени с щастие.

28 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay