Месечен хороскоп за февруари 2020

Меркурий ще бъде ретрограден, отново

Месечен хороскоп за февруари 2020

Януари е към края си и само след 2 дни вече ще бъде февруари- сезонът на Водолеите. 

На 3 февруари Меркурий се премества в Риби. Около 16-ти ще имате малко вътрешна борба. От една страна, вие искате да свършите много неща за най-кратко време, благодарение на Марс, който преминава в Козирог. От друга страна, ретроградният Меркурий ще ви вдъхнови да поемете дълбоко въздух и да изчакате. 

Ето какво още ви очаква през месец февруари, според вашата зодия:

Овен

Оглеждайте се за нови възможности, свързани с кариерата ви. Не се колебайте да говорите с шефа си и да поискате повишение - това може да ви донесе повече позитиви, отколкото можете да си представите. На 7-ми Венера се премества във вашия знак, карайки ви да изглеждате и да чувствате страхотно. Увереността ви ще стигне до небето. Това е вашият момент да блестите, Овни.

Телец

През февруари ще ви бъде трудно да бъдете мотивирани на работа. Ще бъдете леко разочаровани от този аспект от живота си от 5-ти до 9-ти. Когато Венера се премести в Овен на 7-ми, вие ще започнете да обмисляте по-внимателно нещата и ще спрете да разхищавате парите си. Преди да си купите нещо, ще се замисляте дали наистина ви е необходимо, и това ще ви се отрази много добре. Пълнолунието на 9-ти ще ви напомни, че не всичко в живота е работа. Прекарвайте повече време с близките и приятелите си. 

Близнаци

Ще бъдете обвзети от мисли относно кариерата. Ще се чудите дали не трябва да направите някаква промяна. След 7-ми, когато Венера се премества в Овен, най-доброто нещо, което можете да правите, е да се мотаете с приятели. Напоследък получавате прекалено много натиск от всичко. Опитайте да се освободите и да почувствате свободата, която заслужавате. 

Рак

Понякога е необходимо да поставите себе си на първо място и да забравите за всички задължения. Не си поставяйте граници през този месец. Казвайте "Да" на всяка възможност и не се страхувайте да рискувате. Ако се захванете с нещо ново през този месец, ще имате голям успех. 

Лъв

Пълнолунието е във вашия знак този месец, Лъвове, и това ще ви накара да блестите. Ще се замислите дали това, което правите, наистина ви доставя удоволствие. Изведнъж ще изпитате огромно желание да се храните по-здравословно, да тренирате и да се грижите по-добре за себе си. Към края на месеца ще се появи малко драма в живота ви, но не позволявайте това да ви пречупи.

Дева

През месец февруари, екипната работа няма да е най-подходящото нещо за вас. Концентрирайте се, свършете всичко, което имате да вършите, и след това помислете каква промяна трябва да направите. Помислете как да промените графика си и начина си на работа, за да може нещата да ви се получават по-добре и по-лесно в бъдеще. 

Везни

Ще има няколко важни въпроса, които ще ви вълнуват през този месец. "Какво правите с живота си?", "Доволни ли сте от живота си или е време за сериозна промяна?". Няма да получите спокойствие, докато не отговорите на тези въпроси. Важно е да постигнете вътрешен мир, така че отделете цялото си време и енергия на това. Мястото, на което ще се чувствате най-добре и най-спокойни през този месец, ще бъде вашият дом. 

Скорпион

През февруари ще ви тормози един много важен въпрос: Успявате ли да постигнете баланс между работата и семейството. За вас семейството е изключително важно и фактът, че може да го пренебрегвате ще ви тормози през целия месец. Също така ще имате стремеж да се развивате в кариерата си и да печелите повече пари. Балансът не е лесно нещо, но ако се постараете ще успеете да го постигнете. 

Стрелец 

Пригответе се да купонясвайте, Стрелци. За вас февруари ще бъде посветен на забавленията. Това е идеалният момент да излизате с приятели и да правите нещата, които ви доставят удоволствие и ви правят щастливи. За да се справяте добре с всичко останало, трябва да бъдете щастливи. През този месец действайте повече и говорете по-малко. 

Козирог

Нали знаете онези дребни неща, които не смятаме за важни, докато животът не ни покаже, че са били наистина важни? През този месец ще имате способността да ги забелязвате, което е наистина ценно. Ще бъдете готови за положителни промени. През февруари трябва да преразгледате приходите и разходите си и да измислите най-добрият вариант за разпределянето им. 

Водолей

Водолеи, това е вашият месец. За вас започва една нова година, за която трябва да направите планове и да си поставите цели. Използвайте февруари като месец за размисли. Благодарете да всичко, което ви се е случило през изминалата година и помислете какво искате да ви се случи през следващата. След това започнете да работите за него. Прекарайте време с хората, които обичате. 

Риби 

Ще започнете месеца с Венера във вашия знак, което е супер. Не само ще изглеждате и ще се чувствате невероятно, но и ще имате много късмет във всичко, с което се захванете. Ако има нещо, което сте се страхували да направите преди, началото на февруари е най-подходящото време да го направите. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay