Мотивиращи подаръци за 15 септември

Не е нужно да купувате всичко скъпо и модерно. Просто изненадайте детето с красиво пособие, свързано с любимия му предмет

Мотивиращи подаръци за 15 септември

Първият учебен ден наближава и повечето деца развълнувано искат да им се купуват необходимите пособия. Включително и тийнейджърите. А дори и онези младежи, които си придават важност и уж не проявяват никакъв интерес към "даскало", вътрешно ще се зарадват, ако им подарите нещо специално, съобразено с личния им вкус.

Решихме да направим проучване на пазара, за да спестим труда на заетите родители, които нямат възможност да обикaлят в търсене на изгодни оферти.

Не е нужно да пръскате стотици левове. Да купувате всичко най-модерно, което привлича погледа на хлапетата. Подобна практика би се отразила доста негативно върху възпитанието им. 

За сметка на това обаче, добра идея е да изненадате детето с неочаквано красиво ученическо пособие, предназначено точно за онази сфера, към която самото то проявява най-жив интерес.

Интересни оферти се предлагат в Get.bg

Можете да закупите ученически комплекти, тетрадки и етикети. Има и големи намаления на детски дрешки.

А ето и интересните предложения, които харесахме ние:

Мотивиращи подаръци за 15 септемвриЗа малкия изследовател 
Много деца проявяват интерес да хващат различни буболечки и да "изследват" поведението им. Ако вашият малчуган също има подобни наклонности, можете да го изненадате с детски микроскоп, който си има специално бурканче за поставяне на насекомите, въртящ се капак и две лещи за увеличаване на образа.

За момиченцето, което иска да става модна дизайнерка
Или просто за онези деца, които имат особено голямо желание да творят с четка и боички. Открихме много сладурски папки за рисунки с панделки отстрани - можете да ги видите тук.

За почитателите на динозаври  
Почти всички момченца, а и голяма част от момиченцата, имат своя "динозавърски период". Те със сигурност ще се зарадват на комплект "Забавна археология", който ги провокира да открият и сглобят скелета на Тиранозавър рекс.

За малките музиканти 
Спомняте ли колко се радвахме като деца на разни хармоники, маракаси, дайрета, ксилофони... Е, тук можете да намерите цялото разнообразие от детски музикални инструменти за вашия малчуган.

За спортистчетата 
Много е важно детето от рано да започне да се чувства добре, когато спортува. Да ходи на тренировки с желание, дори и да нямате намерение някога да се занимава сериозно с това. Ентусиазмът може да се окуражи с някоя от тези симпатични чанти за спорт.

За децата, които харесват история, приключения и настолни игри 
Основни знания за родината могат да се придобият по лесен и забавен начин с тези две предложения. Образователната игра "Велика България" помага да се запомнят 30 велики личности и събития. Играта "Съкровищата в България" също е интересен вариант.

За любителите на растения и градинарство  
Образователният комплект "Футуристична градина" включва специален цветен гел, с който растенията могат да се отглеждат на малка площ. Прозрачната почва дава възможност да се наблюдава процеса на покълване и израстване на посевите в "космическата градина".

Кутии за обяд с картинки 
Може би ще искате нещо такова, ако детето ви е злоядо и се притеснявате, че може да не си изяжда храната, която сте му изпратили за междучасията. Разгледайте забавните кутии тук - има подходящи предложения и за момиченца, и за момченца.

Ако се притеснявате, че чантата за училище е твърде тежка 
Предлагат се сгъваеми тролеи за раници в различни цветове, които си имат удобни дръжки и колелца, така че детето няма да носи големия товар на гърба си. 

За по-големите ученици 
Колкото и да ви се иска да ги държите настрана от компютъра, те наистина имат нужда от него дори в процеса на учене. Затова, ако вашият тийнейджър все още не разполага със собствен лаптоп, или ако притежава твърде стар такъв, обмислете възможността да му купите. С определени уговорки ефектът може да бъде доста стимулиращ.

Най-различни мобилни компютри на изгодни цени можете да разгледате тук.

Пожелаваме приятна, успешна и лишена от ядове учебна година - не само на учениците, но и на техните родители!

Ако тази статия ви е била полезна и искате да четете още практични съвети от нас, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 16.09.2013|17:16
За най-мъничките една хубава книжка с картини и интересни приказки, стига да бъде ученолюбиво детето. :)
12
Не е посочен 16.09.2013|16:18
Хубаво е да се насърчават интересите на детето, според мен това е нещо много полезно.
11
Не е посочен 16.09.2013|11:33
Това са много добри идеи за подаръци на децата. А ако и те са щастливи, това е просто незаменимо!
10
Не е посочен 16.09.2013|11:06
Да трябва да се мотивират децата и това наистина е много добър начин да се случи!
9
Не е посочен 16.09.2013|10:48
Това наистина е много добра идея
8
Не е посочен 14.09.2013|12:57
Добри съвети за първия учебен ден :) Добре е децата да се чувстват подготвени и да смятат началото на училището за специален повод за празнуване.
7
Не е посочен 13.09.2013|16:06
В първите дни на училище е хубаво децата да имат всичко неоходимо, за да се чувстват добре и да свикнат по - бързо.
6
Не е посочен 13.09.2013|14:40
Подаръкът трябва да отговаря на интересите на детето.
5
Не е посочен 13.09.2013|13:49
На мен също тя ми хареса и определено ще я поръчам.
4
Не е посочен 13.09.2013|13:48
Кутията за обяд ми допадна.
3
Не е посочен 13.09.2013|13:37
Добри съвети, хубаво е да зарадваме детето си за първия учебен ден, но според мен ако имаме дете в по-висок клас, голям подарък като компютър би следвало да бъде награда за добър успех,а не предварително, понеже после трудно се отнема.
2
Не е посочен 13.09.2013|12:27
Много сладки снимки :)
1
Не е посочен 13.09.2013|11:20
Много добри съвети! аз, тъй като скоро (не тази година, но скоро), ще имам първолак, определено бих го зарадвала с прекрасна кутия за обяд, защото е по-добре мама и той да приготвят нещо вкусно за училище,отколкото да си взема винаги нещо готово отвън, което и не винаги е вкусно,а и омръзва. Също е добра идеята и за попораснали, на мода е вече здравословното хранене. Идеите за насърчаване в дадена посока също са много интересни, но определено не са подходящи за първолаци, добре е да видим на къде са им насоките :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay