Мъжете предпочитат лоши жени

Невинни момичета срещу силни жени

Някъде чух наскоро, че повечето мъже харесват "невинни момичета". Нашите уважения, но това съвсем не е вярно.

 

На първо място – един мъж не харесва момичета, а жени. Вероятно последния път, в който някой е искал да гледа невинно лице е било, ако е бил съдебен заседател по дело.

 

 

Да не говорим, че "да се оглеждаш за невинни момичета" звучи малко притеснително, ако говорим за истински МЪЖЕ, а не момчета.

 

В гимназиите има купища невинни момичета, но това вече води до въпроса дали този мъж, който ги е търсил, няма да е на подсъдимата скамейка?

 

Но ако не искаме да движим темата в подобна посока, а да бъдем по-точни, става дума за дебата – "добри момичета срещу лоши" и кои предпочитат мъжете?

 

Един зрял мъж не би трябвало да изпитва нуждата да покровителства и да контролира някой. Лидерите в култ обичат такива неща. Адам в най-чистата му форма би харесал жена, която го праща по дяволите и се оправя сама в живота. Подобни откровености и независимост ни помагат да седим здраво на земята и да не се заблуждаваме, че сме незаменими. Да не говорим, че такъв тип взаимоотношения са динамични и неминуемо водят до интересен брак (в добрия смисъл на думата).

 

До болка ни е познато, че когато една жена изглежда в очите на мъжа, сякаш всеки момент ще го зареже, е хиляди пъти по-интересна за него. Дори наскоро го доказаха научно това – човек иска това, което не може да има, щом опира до връзки.

 

Животинското начало у мъжа го кара да иска да преследва и да не получава наготово. Понякога това е дразнещо, защото някои от нас биха казали : ако си зрял и мъдър и адекватен, ще знаеш точно какво искаш и когато го получиш, ще се радваш и държиш за него. Ще го съхраняваш.

 

Може би не са далеч от истината, но колко точно са тези хора, които знаят какво искат, получават го и му се радват?

 

От друга страна – всеки мъж ще се влюби в жена, която го удря през лицето първия път, в който той остроумно я заговаря. Лошото обаче е, че за разлика от мъжа - жената уляга, влюбва се, пораства и в даден момент спира да те "удря" и започва да дири сигурност в живота си. Генетично заложено е. Тогава какво прави мъжа – отдръпва се, защото той се е влюбил в лошото момиче, което след време станало добро.

 

Това че мъжа обича предизвикателства, силни и независими жени със силно изразена сексуалност, значи ли че те (жените) трябва винаги да се стараят да поддържат подобен стандарт, дори когато им се иска да поседнат и да се успокоят? Някак трудно звучи, да трябва да си постоянно на пълни обороти, за да поддържаш интереса на половинката си.

 

Сякаш леко се отклонихме от темата – "невинните срещу лошите жени". Или просто разгледахме някои други измерения.

 

Истината е, че онези мъже, които самоцелно търсят невинна жена, вероятно имат комплекси за малоценност, които невинната жена ще износва на гърба си.

 

А "истинските" мъже, които обичат силни жени... е те ще загубят интерес към силната си жена, в първия момент, в който тя прояви слабост, към него.

5 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay