Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Сватбата на София Ричи

Не бяхме чували името на София Ричи толкова, колкотo през последната една седмица. Първо рaзбрахме, че се е омъжила, преди да разберем изобщо kоя е тя. Е, дъщерята на Лайнъл Ричи е публична личност и модел, като почитателите ѝ в социалните мрeжи я обявиха за съвременна модна икона.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Наистина не можем да отречем, че сме впечатлени от стила ѝ, като най-ефектното от всички облекла, разбира се е нейната сватбена рокля на Chanel. Повече можете да видите тук.

Мъжът, който прилича на всички

Елвис Пресли, Сам Смит, Роза Паркс, Принцеса Даяна... дори някои анимационни герои - да всички тези хора, както и още много други приличат на тиктокъра Масимо Мандато.

"Това е част 1 от поредицата "Приличам на всички". Не ми ли вярвате?, казва Масимо в едно от видеата си, секунди преди да докаже твърдението си.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Любопитното е, че хората, на които Масимо смята, че прилича, всъщност нямат нищо общо по между си, особено визуално. Но все пак чертите на лицето му и различните пози,в  които застава действително напомнят на лицата на редица известни личности и измислени герои. Видеата на Масимо можете да видите тук.

Танцуващата сръбкиня

Тук преминаваме на тема "Ужаси", защото следващата история ще накара осите ви да настръхнат. Из социалните мрежи се носи легендата за танцуващата сръбкиня (Serbian dancing lady), която танцува на улицата, обикновено в късните часове на вечерта и се опитва да убие хората, понечили да осъществят контакт с нея. Казва се, че ако погледите ви се срещат, това ще ви донесе много лош късмет.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Докато едни твърдят, че това са измислици, други смятат, че танцуващата сръбкиня наистина съществува и се появява за първи път във видео от 2029 г. Ние ниокга не сме я виждали, така че не можем да потвърдим истинността на историята, но пък из TikTok можете да срещнете редица видеа по темата.

Расизъм в Италия

Очевидно това ще е годината, в която лошото отношение към хората ще бъде наказвано. Потребителка с име Mahnoor Euceph сподели видео, в което 3 италианки се подиграват на нейния партньор и майка му, които са от китайски произход, докато пътуват във влак за Милано. Реакцията на мрежата бе мигновена и хиляди потребители се мобилизираха както никога досега.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Профилите на трите дами бяха открити и публикувани публично за отрицателно време, като онлайн детективите разбраха дори къде те живеят, учат и дори работят. Не след дълго Mahnoor получи извинение от една от провинилите се, но го предели по-скоро като "опит за замазване на очи", отколкото като истинско разкаяние. Подробности по темата можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay