Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Албена Вулева ни прослави по цял свят

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Позната ли ви е тази реплика: "Who the fuck dare to call me, when I'm so busy?"?. Този, превърнал се във вирусен звук, превзе платформата, а авторът му е не кой да е а, провоктивната ТВ водеща Албена Вулева. Нямаме представа за какво говори тя в оригиналното видео, но знаем, че то е откъс от клип в нейния YouTube профил, в който говори на английски. Позвънявайки ѝ по Viber, някой прекъсва мисълта ѝ, след което тя "изстрелва" култовата реплика. Хиляди потребители от цял свят публикуваха забавни клипчета със саунда, превръщайки го в меме. Видео тук.

Money, money, money

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Легендарната песен на ABBA стана повод за забавни видеа, в които служители на компании, семейства и приятелски компании се оплакват, че "не им е останала пукната пара".Пожелаваме си да си намерят т.нар. wealthy man и дабъдат удовлетворни от живота, а пък ние ще се посмеем на тренда. Видео тук.

Какво се случва с Андреа?

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Обичаната, но и остро критикувана напоследък поп фолк певица Андреа отново попадна в радара на онлайн хейтърите. Този път причината бе поредица от видеа, заснети по време на нейно участие, в които тя е във видимо нетрезво състояние и се държи по изключително особен начин. Фенове защитиха певицата, твърдейки, че тя преминава през много тежък емоционален период, а други пък не пропуснаха да изразят възмущението си от странното ѝ поведение. Видео тук.

Ариана Гранде за тялото си

Възмутена от коментарите по повод начина, по който изглежда тялото ѝ, Ариана Гранде публикува 3-минутно видео, в което обясни колко некомфортно се чувства от това, че хората си позволяват да коментират външния вид на други хора. Тя твърди,  че няма значение дали коментарът е положителен или отрицателен, той винаги е неуместен. Цялото видео можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay