Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Коронацията на крал Чарлз III

Най-доброто от TikTok тази седмица

Може би най-голямото събитие на годината влезе и в социалните мрежи... Но не точно както би му се искало на кралското семейство, а под формата на мемета и шеги. Разбира се, модните естети в TikTok обсъдиха най-добре и най-зле облечените гости на церемонията, но смешките, които се родиха по повод събитието засенчиха всичко останало. Да не забравяме и хората, които четат по устните - те също не пропуснаха да се пошегуват с Чарлз и неговите звездни гости. Видео тук и тук.

Дъжд на концерта на Тейлър Суифт

Най-доброто от TikTok тази седмица

Турнето "Era" на певицата Тейлър Суифт се превърна в истински феномен. Не само залите и стадионите са препълнени, а онези, които не са успели да си позволят билет са окупирали паркингите и улиците около тях, за да чуят гласа на любимата си певица. Но една конкретна случка от един от концертите на Суифт се превърна в хит в социалните мрежи. Интересно е как един обикновен дъжд може да превърне събитието в истинска магия. Сякаш над главите над публиката и изпълнителите се отваря портал към друго измерение! Видео тук и тук.

Сагата Бритни Спиърс продължава...

... и май скоро ще гледаме документален филм на тема "Бритни е дигитално генерирано изображение". Първата вълна на конспирации относно здравето и живота на Бритни Спиърс започнаха още в края на миналата година, като заклети фенове на певицата твърдяха, че тя е в опасност, а съдържанието, което виждаме в социалните мрежи е старо или фалшиво.

Най-доброто от TikTok тази седмица

Сега конспиратрите се завръщат твърдейки, че жената, която виждаме в видеата в Instagram не е истинската Бритни, а дигитално генериран образ. Една от основните тиктокърки, които се занимават с тази тема дори набира дарения, за да реализира документална продукция, с която да докаже теорията си. Други пък смятат, че истинската Бритни всъщност се показва във видеата, но освен нея има и дубльори, тъй като певицата се готви за грандиозно завръщане през 2024 година. Видео тук и тук.

Ние се надяваме тя да е добре и скоро отново да я видим в пълния ѝ блясък!

Джъстин Бийбър е клонинг?

Най-доброто от TikTok тази седмица

Това вече не го очаквахме, но явно в света на шоубизнеса няма невъзможни неща! Освен, че погнаха Бритни Спиърс, заклети конспиратори сега смятат, че тийн идолът Джъстин Бийбър е клонинг... Те твърдят, че виждат драстична промяна в ушите, носа и дори теглото и височината му. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay