Най-желаните подаръци за Свети Валентин

За мен един подарък, моля

Най-желаните подаръци за Свети Валентин

Колкото по-специален е поводът за празнуване, толкова повече нерви образува на тези, които подаряват подаръци. Свети Валентин наближава, и с надеждата някой мъж да прочете тази статия, ще ви разкажем за най-желаните подаръци от дамите.

 

Козметичен комплект с нежна грижа за кожата или продукти за ароматерапия е чудесен и лесен за избиране подарък. Пък и няма жена, която не обича да се грижи за себе си, така че още едно мляко за тяло никога не е излишно.

 

Шоколад, и то във форма на сърце. Малко изтъркано, но пък върши работа за подарък, избран в последния момент. Сладките изкушения винаги носят радост, а и предразполагат към приятно изкарване на останалата част от вечерта.

 

Украшение, например гердан или гривна – с многобройните си тоалети, всяка дама се оплаква от недостиг на аксесоари. Този вариант също осигурява широк спектър от възможности за избор, само не трябва да се залага на нещо твърде екстравагантно.

 

Секс-играчка за празника на влюбените или какво по-хубаво от любов и секс, хванати ръка за ръка. Не е необходимо изборът да бъде фрапиращ. Важното е да ви донесе нови и интересни усещания в леглото...или пък още преди да стигнете до него.

 

Цветята са класически начин за показване на уважение към някого. Повечето жени имат свое любимо цвете, така че задачата е лесна.

 

Джаджите също радват нежния пол, а и вече има огромно цветово разнообразие в технологичната сфера. Лилав телефон или пък бял лаптоп...защо не?!

 

Романтичната вечеря кара дамите да се чувстват като на първа среща. Тя разпалва отново искрата и гарантира едно запомнящо се отпразнуване. Дори да не струва цяло състояние в скъп ресторант, вечерята може да бъде приготвена в домашни условия и с много любов – ефектът от романтиката ще бъде същият.

 

Бельо и дрехи – вечните желания. Тези подаръци обаче са изключително трудни за избиране, затова изискват и повече време. Важно е да се знаят предпочитанията на жената, особено що се отнася до бельото – някои го препочитат...секси.

 

Дизайнерски аксесоар, като чанта или шал, не изглежда традиционен подарък за Свети Валентин, но всъщност е доста предпочитан. Дамите си умират за маркови допълнения към техния и без това изглеждащ перфектно тоалет.

 

Диамантеното бижу е едновременно най-желаният и най-скъпият подарък за празника на влюбените. То несъмнено е израз на безкрайната мъжка любов...и финансови възможности. Все пак парите не са най-важното в една връзка, така че този подарък спокойно може да бъде заменен с някой от останалите девет.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay