Най-ужасните любовни съвети, които могат да съсипят връзката ви

Не бива да слушате всичко, което ви се казва

Най-ужасните любовни съвети, които могат да съсипят връзката ви

Понякога любовните съвети са наистина нужни и полезни, за да вървите напред в една връзка. Но се случва и обратното - да се откажете напълно от любовта след толкова много съвети, трикове и хитрини. Добрият съвет не винаги означава, че всичко ще се реши като с магическа пръчка.

Често срещаме и съвети, които всъщност не са никак добри, а само тровят отношенията но с околните, а и със самите нас. Не бива да приемате всеки съвет за чиста монета и не бива да се доверявате толкова много на всички ваши близки, които се смятат за експерти в любовта.

В крайна сметка вие знаете най-добре как се чувствате и какво искате от живота. Днес ви представяме няколко любовни съвети, на които не бива да се доверявате за нищо на света!

Трябва ви партньор, за да се почувствате завършени
Много хора смятат, че сме две половинки на едно цяло и ни трябва някой, който да запълни онази невидима празнота. Това изобщо не е вярно!

Трябва да се научим да обичаме себе и да се чувстваме добре в собствената ни кожа и след това ще можем да обичаме истински и някой друг. Любовта не бива да ни обезличава и слива до неузнаваемост. Тя трябва да събира две изградени личности, които се обичат и уважават.

Най-ужасните любовни съвети, които могат да съсипят връзката ви

Влюбените хора нямат очи за никой друг, а само за любимия
Някои хора се опитват да убеждават останалите, че когато човек е влюбен, той престава да намира останалите човешки същества за привлекателни и интересни. Любовта и привличането са две съвсем отделни неща. Това, че сте влюбени не означава, че няма да се чувствате привлечени от други хора.

Перфектните връзки са тези, в които всичко е лесно
Всяка връзка изисква много време, усилия и търпение, за да потръгне както трябва. Може да се обичате до безумие, но това не означава, че няма да имате проблеми. Винаги ще има неща, над които да работите.

Появата на бебе може да скрепи една връзка
Бебето няма да ви донесе така мечтаното щастие, ако преди това не сте изгладили проблемите си и се опитвате да спасите връзката чрез създаването на нов живот. Това е най-малкото безотговорно и глупаво.

Най-ужасните любовни съвети, които могат да съсипят връзката ви

Споровете не са полезни
Постоянните караници не са полезни за връзката, но не може да се каже, че споровете винаги довеждат до лоши последствия. Истината понякога се ражда в спора, трябва да говорим, за да изгладим различията, в противен случай няма да излезе нищо добро. Кавгите понякога сплотяват.

Истинската страст винаги остава жива
Страстта е като всяко нещо - иска гориво, с което да се поддържа. Голяма грешка е да мислите, че страстта е вечна и винаги ще бъде толкова силна, колкото в началото на връзката. Правете неща заедно, забавлявайте се и си говорете повече, за да поддържате интереса.

Ревността е знак за истинска любов
Доста хора определят ревността като признак на любов и силни чувства. Това е вярно, но само наполовина. Ревността може да бъде и знак за егоизъм. Партньорът ви може да се окаже доста манипулативна личност, която се опитва да ви контролира с извинението, ч е прекалено ревнив. Любовта не бива да бъде такава!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay