Не се вманиачавайте, за да не избяга Принцът

"Не" на престараването!

Не се вманиачавайте, за да не избяга Принцът

Както вече ти разказахме, външният вид е първото и основно нещо, което забелязваме в човека отсреща. Погледът, усмивката и цветово съчетание на дрехите веднага ни се набиват на очи, а ако видяното не ни се хареса – ни отблъскват. Това неписано правило важи и за първите трепетни срещи.

 

Важно е да знаем границите, когато искаме да създадем впечатляващ образ за себе си. В свят, в който изобилства от техники за разкрасяване и впечатляване, лесно можеш да преминеш границите на добрия вкус, затова сме ти приготвили списък с няколко съвета. За да не изпращаш грешни послания. Ако искаш си го залепи на хладилника – ще ти припомня колко важно е да бъдеш себе си.

 

Външният вид. Той не е всичко онова, което си ТИ. Но трябва поне да напомня... Обичаш колието си от маниста, тогава си го сложи. Не се обърквай от разпространените приказки, че на първа среща трябва да сме спретнати като за бал. "Да не направим лошо впечатление" - думи, сякаш излезли от бабината уста. Ние пък ще кажем "Да, бе, да!" Облеклото ти трябва да е това, с което се чувстваш уверена и секси. Ако той е бъдещият притежател на сърцето ти, ще приеме истинското ти Аз, със твоите любими цветове, материи и герданчета. Така, че си спести допълнителното ходене до мола, с цел "спиращи дъха рокли".

 

Внимавай с количеството грим. С риск да се изтъркаме, пак ще те предупредим: специални и старателни действия не са ти нужни. Малко спирала и леко червило са напълно достатъчни. Знаем, че понякога искаш да се поглезиш, като обрисуваш лицето си с всичките пудри, сенки и всякакви други багрила, живеещи в козметичния несесер. Но точно сега недей. Първата среща не е подходящият случай.

 

Старай се да бъдеш естествена, непринудена и спонтанна. Разбираме, че в опита си да бъдем впечатляващи понякога мислим прекалено усърдно – за това какво да кажем, как да се движим, дори какво да пием. Ако срещата беше математическа задача, то тогава обмислянето ти е позволено. Но при този вид взаимоотношения никога не трябва да изневеряваш на себе си. Поръчай си хамбургер, ако ти се яде. Говори за любимия си филм, ако те е развълнувал. Просто прояви своя характер – там се крие чарът ти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay