Нужни са им 3 часа след секс, за да станат нежни

Нужни са им 3 часа след секс, за да станат нежни

Нужни са им 3 часа след секс, за да станат нежни

Дори да имате до себе си най-внимателния и любвеобилен мъж на света, със сигурност поне веднъж след секс се е случвало той да се обърне на другата страна и да заспи сладък сън.

 

Със сигурност това ви е засегнало, защото за жените една от най-приятните части е гушкането след играта между чаршафите. Какво да се прави – такива сме. Харесва ни да бъдем прегръщани, да се чувстваме желани, да ни се показва и казва колко сме обичани. И ако не получим нужното внимание след секс, в продължение на часове може да стоим в леглото и да размишляваме какво не е наред. Размишленията ни варират от безумно препускане на събитията през деня или от два дни преди това, а на задълбочен психоанализ се подлага какво и защо е казал той, какво е направил. А може би причината е в нас, или пък не го привличаме достатъчно вече?

 

От университета в Кеймбридж ни дават своя научен отговор, дали ще го приемем, зависи от нас.

 

Според учените мъжете са неразговорливи и нямат желание за ласки след секс, защото се чувстват изтощени след любовните приключения. Около 3 часа са им необходими, за да могат да бъдат адекватни събеседници и гушковци.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay