Нямате вдъхновение, правете повече секс

Сексът вдъхновява жените за изкуство

Нямате вдъхновение, правете повече секс

Учени установиха, доброто настроение, което жените изпитват след секс, активизира тяхното творческо мислене. Това позволява на дамите да работят по-ефективно и по-успешно да се справят в нестандартни ситуации.

 

Авторът на изследването Руби Надлер от Университета на Западно Онтарио отбелязва, че мисленето на дамите след любовната игра става по гъвкаво, но едновременно с това те са и по-предпазливи.

 

Участничките в експеримента е трябвало да изпълнят различни задачи от класификация на фотографии до обработването на схеми с различна степен на сложност. Резултатът е показал, че жените, имащи добър сексуален живот, са се справяли с поставените им задачи много по-бързо, били са по-концентрирани и по-често са използвали нестандартни подходи.


Учените са установили също така, че женското настроение се повишава не само от качествените интимни отношения, но и при гледането на интересни филми и слушането на любима музика. Тук всичко зависи от индивидуалността и предпочитанията на жена, отбелязва Надлер.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay