Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 22

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 22

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 22

Двадесет и вторият Giveaway за месец декември е тук, за да ни пренесе в луксозна атмосфера с помощта на премиум козметика! Заедно с Royal Vanson ще изненадаме три от вас със специални награди. Една от вас ще спечели Big Christmas box, а други две ще се зарадват на Small Christmas box.

Едва ли има дама, която не би искала да се пренесе в света на лукса и да се поглези с висок клас козметика. Това изживяване е постижимо дори и в домашни условия, стига да подберете правилните продукти!

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и royalvanson в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията двe приятелки, които имат нужда от доза лукс в живота си!

Кои всъщност са Royal Vanson?

"В живота най-важно е да се чувстваме добре! Защото, когато се чувстваме добре, изглеждаме добре.” Това е мотото на бранда, в която основа е философията, че безупречната кожа се получава само, когато се чувстваме добре - да се чувстваме добре в собствената си кожа, да се чувстваме добре в обкръжението си и най-вече да се чувстваме добре със самите себе си. Именно защото в днешно време, в този забързан свят, в който живеем, изпълнен със стрес и напрегнати ситуации, е трудно да намерим време за себе си и за нашето щастие, Royak Vanson създават козметика, която ще ви даде настроението, от което се нуждаете във всеки конкретен момент.Продуктите на бранда съчетават билкови медицински рецепти с аромати, цветове и древна традиция, вдъхновени от впечатляващите сили на естествените съставки. Това е един различен вид естествена грижа за кожата, който обаче се грижи и за душата. 

Каква ще бъде наградата?

  1. Награда - Big Christmas box  

  2. Награда - Small Christmas box

  3. Награда - Small Christmas box

Big Christmas Box съдържа сапун за лице Queen of France, скраб за тяло Goddess of Greece, олио за тяло Pharaoh of Egypt и почистващо мляко Queen of France.

Small Christmas Box съдържа сапун за лице Pharaoh of Egypt и пилинг за лице Pharaoh of Egypt.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay