Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 5

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 5

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 5

Петият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Pick N Dazzle. Трима от вас ще имат възможността да спечелят специалната кутия  ROYAL BOX с продукти на Royal Vanson. Тя съдържа цели 8 козметични продукта, които ще ви накарат да се почувствате повече от добре. А когато се чувстваме добре, изглеждаме добре!

Зимата е момент, в който да се погрижим за себе си. Страхотна идея е да се поглезим с помощта на луксозна козметика, която да ни накара да се почувстваме специални.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и pickndazzlebg в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които сте почитатели на луксозната козметика.

Сигурно вече си чувала за козметични кутии с абонамент? 

Pick N Dazzle е повече от козметична кутия. Това е индивидуална Програма за Красота с висококачествени, пълноразмерни и индивидуално препоръчани продукти за всеки клиент всеки месец.

Екипът на Pick N Dazzle включва специалисти, отдадени на индустрията на красотата. Те добавят и някои технологични решения, за да създадат един различен начин на пазаруване, строго индивидуален за всеки клиент всеки месец. Така можеш да откриеш повече нови марки и продукти, които те гарантират, че са подходящи за теб, дори и да не си ги ползвала преди.

Те вярват, че всяка жена се нуждае от една добра приятелка, която е експерт в козметиката, и може да й помогне да се ориентира в морето от продукти и да намери най-подходящите лично за нея. И прави точно това!

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят специалната кутия  ROYAL BOX с продукти на Royal Vanson. Тя съдържа цели 8 козметични продукта, които ще ви пренесат в света на красотата. Продуктите в кутията Royal Vanson включват:

  • Омекотяващ и хидратиращ балсам за устни в шик опаковка

  • Dream свещ с елегантен цветен аромат

  • Околоочен еликсир против тъмни кръгове

  • Почистващо мляко и бамбуков диск апликатор

  • Скъпоценна маската за лице с алое вера и мед с натурална целулозна гъба

  • Серум за лице с масло от сладък бадем Pharaoh of Egypt

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay