Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 7

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 7

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 7

Седмият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от издателство Ciela. Трима от вас ще имат възможността да спечелят подбрани книги от най-голямото издателство в България!

Всеки си мечтае за вълшебна коледна приказка! Освен, че съвсем скоро ни предстои да се впуснем в празничната магия, можем да я усетим и чрез света на книгите.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и cielabooks в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които обичате да си разменяте идеи за хубави книги!

Кои всъщност са издателство Ciela?

Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира с първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага с 16 уютни книжарници, в които клиентското преживяване е издигнато на едно ново ниво. Част от веригата е и онлайн магазинът Ciela.com, който непрекъснато се развива и увеличава броят на своите клиенти и почитатели.

Основното предимство на книжарници Сиела пред останалите книжни вериги е доброто зареждане. Магазините на издателството разполагат с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Отличителният белег на книжарници Сиела е изобилието от добре подбрани продукти, актуални заглавия, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване.

Каква ще бъде наградата?

От издателство Ciela са подбрали за вас селекция от 6 празнични книги, с помощта на които ще усетите вълшебния коледен дух:

  • Един от вас ще спечели "Снежният човек” от Реймънд Бригс и "Коледа в Тифани” от Карън Стоун.

  • Вторият победител ще спечели ‘Коледната принцеса” на Марая Кери и "Зимна улица” на Елин Хилдебранд

  • Третият победител ще спечели "Нашата Коледа” от колектив от български автори и "Бягство по Коледа” от Сара Морган.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay