Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 15

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 15

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 15

Петнадесетият Giveaway за месец декември е предоставен от Цветина Иванова - една млада, талантлива българска писателка. Трима от вас ще имат възможността да спечелят комплект от две книги на авторката - "Нецъфнали рози" и нейното продължение "Сърцето ще издържи".

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и Цветина Иванова в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които обожават любовните романи.

Коя всъщност е Цветина Иванова?

Цветина Иванова е на 31 години, от Враца, но живее в София. Писателка. Омъжена, с две деца.

Радва се на хубав живот в столицата, където има уютен дом, любящ съпруг и две прекрасни деца. Съдбата обаче не винаги е била благосклонна към нея. "Родителите ми се разделиха, когато бях малка - баща ми заживя с новото си семейство, а майка заработи в чужбина. На 10 години станах жената вкъщи - готвех, чистех, подреждах и учех много", разказва тя. След като завършва, влиза в корпоративния свят. Прави сделки за милиони, но работата я изтощава и я напуска. Днес пише романи и това я прави щастлива.

"В детството щастието за мен беше всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село - доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има истински смисъл да се върна назад във времето и да си припомня забравените късчета щастие - да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да правя рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата. "Фермата" ще ми помогне да събера всички тези спомени и да ги предам на децата си", обяснява Цветина. 

Каква ще бъде наградата?

"Нецъфнали рози" е спиращ дъха роман за едно момиче, което намира смисъла и губи всичко едновременно.

"Сърцето ще издържи" е продължение на завладяващия роман от Цветина Иванова "Нецъфнали рози". Последвайте Никол по утъпкания път към дома, където мирише на сладко от ягоди...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay