Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 3

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 3

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори.

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Всяка игра ще продължи в рамките на една седмица, така че побързайте, за да се включите! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 3

Третият Giveaway за месец декември ще ни накара да се усмихнем! Заедно с Gift Come True ще зарадваме един от вас с гифт карта на стойност 200 лв., с която победителят ще може да избере подходящ подарък преживяване за любим човек.

Когато обичаме някого, искаме да го даряваме с внимание, отношение и щастие. Всеки ден. С повод и без. Именно тази емоционална връзка искаме да съхраним при избора на подарък.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и giftcometrue в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които обичат подаръците.

Кои всъщност са Gift Come True?

Компанията вярва, че един подарък е ценен, когато е направен с обич и носи неповторим спомен, какъвто оставят преживяванията, и споделените моменти с любими хора. Те подбират своите предложения с внимание към Вас- приключенците, идеалистите, ентусиастите, хората с непокорен дух и голямо сърце и ви съдействат по време на целия процес - от избора на оригинален подарък до предоставянето на конкретна услуга.

Gift Come True e платформа вече на 6 години, с богат опит, която предлага 500+ преживявания за всякакъв профил получател и всякакъв повод. Те работят с над 200 партньори из цяла България.

Сайтът им разполага с разнообразие от преживявания в категориите: екстремни и приключения, кулинарни курсове, дегустации и вечери, пътешествия, масажи и спа, преживявания на село, артистични курсове и други. Имате възможността да поднесете ваучера онлайн, в подаръчен плик или красива подаръчна кутия, което елиминира нуждата от допълнителна опаковка

Gift Come True влагат любов и старание във всеки детайл. Техните подаръчни ваучери идват в красива опаковка. Те са до Вас във всеки момент и доставят в точното време. Компанията вярва, че емоцията от преживяванията е значително по-завладяваща и запомняща се от тази на предметните подаръци. На техния сайт всеки може да намери по нещо за всекиго, с което да го зарадва. Платформата е лесна за използване, а грижата за клиентите е приоритет за Gift Come True.

Gift Come True предоставя на клиентите възможността да се включат и в лоялната програма на компанията. Всеки месец, всеки клиент, закупил 3 или повече ваучера, автоматично участва в ежемесечна томбола за 3 гифт карти по 300 лв. всяка.

Ваучерите, които Gift Come True предлагат, са валидни до 1 година от закупуването им. В рамките на този период притежателят може да избере да реализира подареното му преживяване, или да го замени за някое от всички останали на сайта. Това дава свободата ваучерите да бъдат използвани по възможно най-удобен и гъвкав начин. Свобода, която допринася за пълноценната наслада от подаръка.

Каква ще бъде наградата?

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 3

Гифт карта на стойност 200 лв., с която победителят ще може да избира от всички възможности, които се предлагат на www.giftcometrue.com.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay