Попитахме мъжете какво привлича вниманието им към жените

Попитахме мъжете какво привлича вниманието им към жените

Не е тайна, че всяка жена се стреми към съвършенство. Разбира се, модната и козметичната индустрия съществуват от това много отдавна, защото карат жените да чувстват необходимостта да изглеждат по определен начин, ако искат да бъдат възприемани добре от хората около тях. Мъжете обаче не обръщат много внимание на малките подробности и обикновено се фокусират върху цялостния вид. Това, което те забелязват обаче, е как миришете и какъв тип бельо носите.

Попитахме 15 мъже "Какво във външния вид на една жена ги привлича". Отговорите са интересни, прочетете:

1. Парфюм

Повечето мъже обръщат внимание на женския парфюм. Въпреки това, повечето от мъжете казват, че парфюмът не трябва да бъде прекалено остър. Ако една жена носи твърде много парфюм, мъжете няма да я харесат.

2. Лак за нокти

Част от мъжете казват, че не обръщат внимание на лака за нокти, но други твърдят, че маникюрът е сред най-важните части от външния вид на жената. Повечето мъже смятат, че поддържаните, чисти и добре лакирани нокти са изключително важни. Също така повечето мъже не харесват прекалено дълги нокти, лакирани с ярък лак. Френският маникюр и лаковете в телесен цвят винаги са добър избор.

3. Вежди

Почти всички мъже казват, че не харесват нарисувани или подчертани по друг начин вежди. Обаче като цяло те рядко забелязват веждите на една жена. Има мъже, които казват, че веждите омекотяват някои части на лицето.

4. Мигли

Половината от интервюираните мъже смятат, че изкуствените мигли са красиви и карат жените да изглеждат по-женствени. Другата половина мъже мислят, че тези мигли изглеждат неестествени и съответно не са красиви. 

5. Грим

Мъжете са единодушни, че гримът е важен. Също така са единодушни, че прекалено тежкия грим не е привлекателен. Някои споменават, че ярките червила са отблъскващи. Естествените мигли със спирала и червилото в блед цвят са нещата, които мъжете харесват.

6. Кожа

Мъжете определено забелязват кожните проблеми, но ако имате една пъпка някъде на лицето, едва ли ще направи голямо впечатление на мъжа. Ако имате много пъпки, мъжете забелязват това и смятат жените с много пъпки за немърливи. За тях това е признак, че жената не се поддържа.

7. Крака, които не са напълно гладки

Всички мъже са наясно с факта, че няма как краката на жената да са напълно гладки винаги. И го приемат, така че спрете да се притеснявате за това.

8. Мръсни обувки

Като цяло мъжете не обръщат много внимание на обувките, но ако те са много мръсни, определено ще забележат и няма да им направи добро впечатление. 

9. Намачкани дрехи

Подобно на мръсните обувки, намачканите дрехи не са във фокуса на мъжете. Но ако постоянно ходите с много измачкани дрехи, мъжът ще забележи и ще остане с впечатлението, че не се поддържате. 

10. Износени дрехи

Повечето мъже признават, че никога не са обръщали внимание на това.

11. Стрии

Има мъже, които дори не знаят какво представляват стриите. Други мъже не смятат, че стриите са нещо лошо. Освен това мъжете знаят, че стриите обикновено се появяват след бременност и това още повече ги кара да ги смятат за нещо нормално.

12. Малко коремче

Дами, дишайте. Оказва се, че около 90% от мъжете не мислят, че плоският корем е чак толкова важен. Те се интересуват от цялостния вид на тялото и паласките ги отблъскват повече от корема.

13. Коса, която не е измита днес

По принцип мъжете не обръщат внимание на това колко мръсна е косата, освен ако не е изключително мръсна. Ако сте измили косата си на предния ден, но тя е чиста и свежа, няма проблем. Ако косата ви е много мазна, мъжете забелязват и това ги отблъсква.

14. Красиво бельо

Едва ли има мъж, който не обръща внимание на красивото бельо, така че инвестирайте в красиво бельо.

15. Псуването

По този въпрос мъжете имат различни мнения. Едни смятат, че е добре, защото така усещат, че са на една страница с жената до себе си. Други смятат, че е грозно и не е женствено.

16. Пушене

Почти 80% от мъжете не харесват жени, които пушат. Има изключения, разбира се, има мъже, които смятат, че пушенето е нещо нормално и щом мъжете го правят, и жените могат да го правят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay