Правила за успешна връзка от разстояние

За да разцъфтява и да се развива

Правила за успешна връзка от разстояние

Връзката от разстояние може да оцелее, дори да се развие и да се превърне в нещо красиво, но трябва да поставите картите на масата още в самото начало. Партньорът ви трябва да знае, че връзка отдалеч не означава излизане с когото си искаш и разни своеволия. Ето няколко правила, които и двамата трябва да спазвате, за да има бъдеще връзката Ви.

Винаги бъдете честни един към друг

Разстоянието и по-редките интимни контакти не означават, че трябва да се впуснете в приключения с други хора. Не забравяйте, вие сте обвързани! И това, че физически човекът го няма до Вас, това не означава, че е изчезнал от живота Ви! За да запазите искрата, която е пламнала между Вас, останете верни на човека, който физически не е до Вас, но е в сърцето Ви.

Уважавайте се

Не си дръжте груб тон, нито пренебрегвайте желанията на другия. Бъдете разбиращи, нежни и обичащи.

Не се притеснявайте един от друг

Не е добре, ако всеки път след дълга раздяла, чувствате другия като непознат и не можете да се отпуснете. За да не се получава това, говорете постоянно - по телефон, по скайп, по вайбър.. просто си говорете и си споделяйте.

Не ревнувайте

Ясно е, е най-лесното нещо е тази вечер другия да не си легне в своето легло. Да, това е лесно и за вас. Но, ако и двамата постоянно се дебнете и си мислите как другия в момента може да е с някого другиго, това ще ви донесе само главоболие и стрес. Изберете да вярвате и обичате!

Не позволявайте връзката Ви да стане монотонна

Това може да убие връзката Ви. Можете да си измисляте романтични изненади, като например да си правите фотошоп с ваши снимки, да нарисувате нещо красиво или да напишете някой нежен стих за любимия...

Не лъжете! Никога!

Ключът към дългите и красиви отношения е именно честността! Не си позволявайте да лъжете, дори и за неща, които Ви се струват незначителни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay