Признаци, че най-добрият ви приятел съсипва връзката ви

Признаци, че най-добрият ви приятел съсипва връзката ви

Нуждаем се от подкрепата най-добрия си приятел във всеки аспект от живота си, за да вземем най-доброто решение – когато имаме неразбирателство с шефа, ново гадже или пък не знаем в коя посока да поемем на пътя.

Хората казват, че не можем да избираме семейството си, а приятелите, а тези, които стават семейство, са най-добрият вид приятели. Но тогава кога най-добрите ви приятели могат да се превърнат във врагове, които в крайна сметка съсипват отношенията ви и се възползват от доверието на двамата партньори?

Никога не пренебрегвайте тези знаци и винаги бъдеще нащрек:

  1. Най-добрият ви приятел иска постоянно да е с вас. Той е третото колело. Когато започнете да се срещате, искате да прекарвате цялото време и почивните си дни с партньора си. И когато това се случи, не му спестявате нито една подробност от преживяното. Ако обаче вашият приятел иска винаги да ви придружава, направете крачка назад и помислите защо го прави. Това може да повдигне някои въпроси у настоящата ви половинка.
  2. Винаги ви съветва да скъсате. Няма двойки по света, които не се карат. Да, периодът на медения месец е забавен, но реалният живот е предизвикателството и това, което изгражда отношенията ви. Ако обаче при всеки проблем, вместо да ви насърчи да работите за подобряване на връзката си, най-добрият ви приятел ви съветва да пристъпите към раздяла, то трябва да преосмислите първо приятелството си. Може би това е токсична връзка, която трябва да прекратите.
  3. Не те оставя да забравиш бившия. Има причина бившият ви да е в миналото. Ако най-добрият ви приятел продължава да ви напомня за предишното ви гадже, тогава наистина ли искате да сте приятел с такъв човек? Приятели, които ви помагат да се справите и продължите напред след раздялата, са истински приятели, но ако продължават да ви напомнят за един и същ стар бивш отново и отново, тогава е време да ги зарежете.
  4. Вашият приятел говори зле за вас и партньора ви. Ако приятеля ви пренебрегва вас и половинката ви или винаги се опитва да ви злепостави в компания, тогава е време да го зарежете. Всъщност най-добрият ви приятел трябва да ви помага всячески да впечатлите новата си половинка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay