Ретрограден Нептун до 7 декември: Какво да очаква всяка зодия?

Ретрограден Нептун до 7 декември: Какво да очаква всяка зодия?

Всяка от планетите може да премине в ретроградност и всяка от тях има ефект върху различните знаци.

В астрологията Нептун се свързва с мечтите, интуицията и духовността, което отразява връзката му с римския бог. Нептун, известен като Посейдон в гръцката митология, управлява океаните и се смята за мощно, но непредвидимо божество.

И така, какво можем да очакваме от планетата Нептун, когато стане ретроградна?

Докога продължава?

Ретроградността на Нептун през 2024 г. ще премине в знака Риби – всъщност в самата опашка на Риби, никога не успявайки да стигне до Овен. Когато планетите минават през знаците, те винаги са в същия ред. Овен, след това Телец, след това Близнаци и така нататък – освен ако не станат ретроградни. Тогава те минават през знака назад, но редът винаги е същият.

Нептун е планетата на мечтите и илюзиите, наречена на римския бог на морето. Тази планета управлява знака Риби, който е воден знак. От 2 юли до 7 декември 2024 г. Нептун изглежда, че се движи назад, в знака на Риби, знакът, който е негов дом. Тази комбинация от планетата на илюзията в мечтателния знак на Риби ще повлияе на различните знаци по различни начини.

Радостта и бягството от съчетаването на илюзия, изковаването на мечта или курирането на творческа публична личност може да бъдат отнети от тези, които обичат да мечтаят и ние ще видим нещата точно такива, каквито са, което може да бъде прекрасно или катастрофално, в зависимост от това кои сме.

Продължавайте да четете, за да разберете как точно вашият знак ще бъде повлиян от настоящата ретроградност на Нептун.

Овен (21 март - 19 април)

Смели и безстрашни, Овните не се опитват да създадат алтернативна реалност. Ето защо, когато ретроградният Нептун призовава всички да се изправят пред фактите, Овенът си мисли "най-после!", защото изправянето пред фактите е било тяхно хоби през цялото време.

Телец (20 април - 20 май)

Честен и здраво стъпил на земята, Телецът живее живота с двата си крака здраво стъпил на земята. Когато мечтателният Нептун започне да се върти назад и остави истината да триумфира над илюзията, Телецът е добре с това. Те не са повярвали на конспирациите на първо място.

Близнаци (21 май до 20 юни)

Бъбриви и дружелюбни, Близнаците разчитат на разказване на истории и въображение в ежедневния си живот. Нептун може да помогне на Близнаците, докато измислят заедно вълнуващи приключения, с които да се почерпят с нови приятели. Това не се случва по време на ретроградност, когато чатът им трябва да остане откровен.

Рак (21 юни-22 юли)

Чувствителен и любящ, Ракът живее живота си според сърцата си. Те виждат най-доброто във всеки, но ретроградността на Нептун възпрепятства този дар. Тъй като честността диктува реалността, Ракът ще трябва да се изправи лице в лице с недостатъците и несъвършенствата на хората.

Лъв (23 юли до 22 август)

Уверен и ярък, Лъвът обича да покрива всичко с тънък слой блясък. За Лъва ретроградният Нептун може да бъде разстройващ, защото разкрива жестоката истина за живота и любовта, а тази жестока истина не е очарователна за Лъва.

Дева (23 август до 22 септември)

Общителна и откровена, Девата се занимава с истината и само с истината, когато решава следващата си стъпка в живота. Независимо дали става дума за работа, любов или дом, няма да хванете Дева в лъжа, така че ретроградният Нептун и неговата фактическа честност са приятел на Девата, което позволява на всички останали да бъдат по-откровени.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Грациозни и елегантни, Везните не са склонни към малко разкрасяване. Те ще позволят на малко фантазия да измие думите и описанията им, за зазвучи всичко някак по-вълнуващо. Ретроградният Нептун слага край на това и тяхната елегантност на Везни се връща на земята с удар.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Енигматични и напрегнати, Скорпионите обичат малко мистерия в живота си. Планетата Нептун помага да запазят нещата мистериозни, като добавя допълнителен блясък към историите и срещите, но по време на ретроградността Скорпионът не харесва този скучен, откровен реализъм на живота.

Стрелец (22 ноември до 21 декември)

Авантюристично настроени и обичащи забавленията, Стрелците обичат да мечтаят и да създават фантастичен живот занапред. Техният ентусиазъм за пътуване трябва да включва добра доза въображение, но ретроградността на Нептун се намесва в това, така че може да се почувстват малко невдъхновени за периода.

Козирог (22 декември до 19 януари)

Амбициозни и целенасочени, Козирозите се нуждаят от малко повече усет, когато говорят, като начин да накарат нещата и хората да изглеждат по-специални. Ретроградният Нептун ги принуждава да се придържат към фактите и те го намират за някак скучно. Козирогът не може да чака за да завърши ретроградният Нептун.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Безкористни и грижовни, Водолеите са напълно честни по всяко време. Лъжите са отвратителни за Водолеите, така че те се наслаждават на периода на ретроградния Нептун, когато всичко е такова, каквото изглежда и хората се пробуждат за истината.

Риби (19 февруари до 20 март)

Мечтателни и богати на въображение, Рибите обичат да разказват творчески живота си, като придават интересен вид на всичко обикновено. Нептун е тяхната планета и обикновено им помага по техния фантастичен път, но когато е ретрограден, те гледат през прозореца на въображението и виж реалността в нейната пълнота.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay