Саундтракът на страхотния секс

15-те най-възбуждащи песни. За всички времена

Саундтракът на страхотния секс

Свети Валентин мина, но това в никакъв случай не трябва да ви отказва от романтичните и еротичните пориви. Освен 14 февруари, имаме още 364 дни (тази година дори са 365), които ще бъдат много по-радостни, ако разнообразяваме любовния си живот. Поне от време на време. А както неведнъж вече сме казвали, сексът е основна съставка на хармоничната връзка. 

Но стига толкова календарни изчисления и пропорции. Любовният акт е много повече свободно изкуство, отколкото точна наука. И за да го направим по-хубав, нямаме нужда от математика – музиката е къде-къде по-подходяща идея. Мисля, че няма нужда да ви убеждавам в това. Страната на звуците е онази област в света на изкуството, която всички признават за въздействаща и красива. Няма спор, че чувствената мелодия и нежно-възбуждащият текст могат да превърнат плътския акт в почти тантрично изживяване. 

Разбира се, не всеки има достатъчно музикални познания или време, за да състави собствена компилация от най-подходящите песни за озвучаване на любовната игра, разтърсващия оргазъм и времето между тях. Затова се разрових в различни форуми, албуми, класации и направих за вас списък с най-общопризнатите и харесвани парчета за секс. За всички времена. Трябва да отбележа, че това е сбор преди всичко от изпълнителите, под звуците на чиято музика са се зачевали и продължават да се зачеват много деца. Избрала съм по една-две песни от всеки, но ако досега не сте задълбавали, горещо ви препоръчам да запознаете сетивата си с цялото им творчество. Със сигурност ще добавите още много находки към започнатата от мен колекция! 

1. Enigma – всепризнатият new age проект със сигурност е на първо място, но е също така и последното име, от което можем да изберем само едно заглавие на песен. Цялата им музика е създадена за чувствени преживявания. Лично аз препоръчвам "Return to Innocence” и първия им албум "MCMXC a.D."

Саундтракът на страхотния секс

2. Janet Jackson - "Anytime, Anyplace", "Would You Mind" и още много нейни парчета.  

3. Sade - тя има такъв глас, че просто не е възможно да изпее нещо и то да не звучи чувствено. Ако трябва да избера само една песен, нека бъде "No Ordinary Love".  

4. Marvin Gaye - "Let's Get It On". Единодушно призната за абсолютна класика в музиката за правене на любов, заедно с:

5. Nine Inch Nails - "Closer" (тук сексът ще загрубее).

6. R. Kelly - "Down Low",  "Number One" (ft. Keri Hillson) и още десетки, десетки негови песни. Той е като един Салвадор Дали на музиката за секс.

7. Madonna - "Justufy My Love". Тук няма нужда от обяснения.

8. Usher - "How Do I Say" и много други.

9. 50 Cent - "Candy Shop" ще създаде малко по-различно усещане от останалите присъстващи песни, но е прекалено възбуждаща, за да я оставим извън компилацията.

10. Ginuwine - "Differences" и "So Anxious".

11. Chris Isaak - "Wicked Game"

12. Lenny Kravitz - за него дори няма и да се опитвам да избера една-единствена песен. Той е толкова секси, гласът му е толкова секси, че каквато и музика да направи, все ще е подходяща за слушане в интимни моменти.

13. Prince - "Purple Rain" и още много, разбира се! 

14. Tevin Campbell - "Shh"

15. Ще завърша с едно доста по-ново и непознато предложение - Paolo Nutini и неговият изключително сексапилен глас. Можете да започнете с песните "Candy" и "Last Request".

Тази компилация + свещи и вино = обещавам ви, че ще забравите за какъвто и да било метеорологичен или психологически студ!

87 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 20.03.2012|12:06
Или за вечеря на свещи. Chris Isaak с "Wicked Game" ми е 100%-овия фаворит. Само като си го представя се възбуждам.
7
Не е посочен 20.03.2012|12:04
Голяма част от тези песни са чудесни за приспиване, но за секс трябва нещо по-динамично.
6
Не е посочен 20.03.2012|12:03
Това ме накара да се замисля на каква музика обича да прави любов средноститистическия българин?
5
Не е посочен 06.03.2012|14:31
като например,кой?
4
Не е посочен 05.03.2012|16:31
ооооо....това са малка част от песните има още толкова много,но желанието е най-важното
3
Не е посочен 05.03.2012|10:05
2
Не е посочен 02.03.2012|15:57
Всичко е до настройката. ако на някой му се прави секс, ще го прави и на "кацнал бръмбар"
1
Не е посочен 02.03.2012|15:53
Изслушах тези, чиито имена нищо не ми говорят... и май не ми действаха много като за секс, обаче някой успяха да ме депресират. :(
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay