Седмичен хороскоп за 22 - 28 юни 2015

Какво предстои през настоящата седмица?

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юни 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Търсите нещо, което няма как да бъде открито на мястото, върху което сте се съсредоточили. Понякога е необходимо да излезете извън зоната си на комфорт и да обърнете внимание на неща, които са чужди за вас. Именно в тях се крие разковничето, което така упорито издирвате.

Телец
В стремежа си да получите всичко наготово, забравяте, че трябва да се потрудите за онова, което искате. Не може да чакате да се сдобиете даром с всичко, което животът предлага. Положете повече усилия и дайте всичко от себе си, за да заслужите привилегиите, с които разполагате.

Близнаци
Подхождайте внимателно в отношенията си с хората през следващите дни. Има вероятност с поведението си да засегнете близък човек, без изобщо да се стремите към това. Но околните са по-раними, отколкото предполагате - затова бъдете нащрек.

Рак
Имате усещането, че сте участник в представление и то не по свое желание. Циркът, в който сте попаднали, не ви е по вкуса и искате да намерите изход от смехотворната ситуация. Ще ви бъде доста трудно обаче да направите това.

Лъв
Обявявате бойкот на отношенията си с човек, който ви засяга по особено жесток начин. Чувствате се обидени и дори не желаете да общувате с този човек. Ако смятате, че можете да решите проблема, поговорете открито с него.

Дева
Силно привързани сте към човек, който изобщо не е наясно с чувствата си към вас. Най-добре е да бъдете наясно с това какви са намеренията му към вас, за да не останете разочаровани накрая. Не бързайте да влагате сърцето си във връзка, която е под въпрос.

Везни
Отношението ви към света през идните дни може да бъде определено като твърде оптимистично. Вярвате, че всичко, което пожелаете, може да стане реалност просто с едно щракване на пръсти. Нещата обаче са доста по-сложни, отколкото предполагате.

Скорпион
Ваш близък човек има нужда от подкрепата ви и то не само морална. Ангажирайте се със задачите, които той има нужда да свършите заради него. Помощта ви ще му бъде от огромна полза и той ще ви бъде изключително благодарен.

Стрелец
Прибързаността няма да ви придвижи напред в кариерата. "Бързата работа - срам за майстора” са казали хората и са абсолютно прави. По-добре си отделете повече време за изпълняване на работните ангажименти, за да сте сигурни, че ще ги свършите качествено, вместо просто да отбивате номера за максимално кратко време.

Козирог
През настоящата седмица ще станете свидетели на абсурдно събитие, което ще ви провокира и ще събуди чувството ви за справедливост. Опитайте се да направите онова, което зависи от вас, за да се преборите с неправдата, с която се сблъсквате, и която страшно много ви разочарова.

Водолей
Срещате трудности в личен план, които ви наторват. Не можете да се справите с всичко сами. За щастие, имате подкрепата на половинката и най-близките си хора. С общи усилия всичко ще се получи както трябва.

Риби
През цялата седмица ви липсва желание да се занимавате с каквото и да било. Сприхавостта и заядливостта ви изнервят околните и ви докарват не един спор. Опитайте се да коригирате поведението си възможно най-бързо.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay