Седмичен хороскоп за 30 май - 5 юни 2016

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен хороскоп за 30 май - 5 юни 2016

Овен
Седмицата може да бъде ярко успешна и безпроблемна, ако не търсите поводи за конфликти с околните и не действате неправомерно. Ангажирайте се активно с делата си и забравете хитруването. Съгласувайте плановете си с партньори и семейство, някой може и да ви помогне.

Телец
Не влизайте в конфронтация с колеги за да няма неприятни последствия. Ако желаете компанията на по-специални за вас хора, непременно направете така, че те да разберат и не давайте израз на притесненията си. Бъдете внимателни към емоции, които само биха ви създали напрежение, дори и да не са лишени от основание.

Близнаци
Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не, че няма да се справите, но определено това ще вкарва допълнителна трвожност. Опитайте да намерите подкрепа или просто почивайте повече. Никой не ви гони, работата няма да избяга и е добре да оставите време за себе си и за качествена почивка.

Рак
Силна седмица за реализация на делови цели в службата, в обществените среди или в чужбина. Задължително е обаче да избягвате противоречията с противници, защото ще попаднете под нечий силен удар. Работата ви тази седмица ще бъде оценена от всички около вас.

Лъв
Решени сте да доведете докрай намеренията си и едва ли някой е в състояние да попречи на плановете ви. Не се притеснявате за изхода на важна среща, тъй като сте уверени в себе си и в своя успех. При това положение реалните ви резултати едва ли ще изненадат някого. Бъдете искрени с човека до себе си.

Дева
През седмицата ще доминирате с активност, в дискусии, изобщо ще се изявите като гений на комуникациите. Единственото, което ще ви куца е самооценката, опитайте да сте последователни и упорити и ще си вярвате повече.

Везни
Седмицата ще бъде нервна, взаимоотношенията ще бъдат обтегнати и ще има наличие на остри кавги. Всичко останало в личен и в делови план ще бъде перфектно. Едва ли ще ви е трудно да овладеете импулсивността си, за да реализирате добри печалби.

Скорпион
Тази седмица е изключително подходящо време за започването на нещо ново. Бъдете сигурни, че имате шансове за успех ако евентуално предприемете решителни действия.Разчитайте на подкрепа от вашите близки и не обръщайте внимание на случайни хора.

Стрелец
Тази седмица ще държите на и ще търсите личното уединение. Ще сте по-склонни да избягвате от проблемите, вместо да ги решавате. Може би просто ви е трудно да понесете отговорността. Потърсете някой, на когото да се облегнете.

Козирог
Стъпвате в началото на много силен етап, който ще създаде условия за ярки и качествени промени. За момента е особено важно да сте спокойни и да не влизате в спорове и кавги. Всичко свързано с деловите цели и стремежите ви ще намери пълна реализация в кратки срокове. Търсещите от вас ще получат интересуващи ги оферти.

Водолей
Бъдете внимателни към хора, доказали нелоялността си към вас. Седмицата ще е богата на нови впечатления и емоции, като не е изключено да срещнете човек, който ще ви се хареса. Може би сте в началото на нова връзка или дългосрочно приятелство.

Риби
Насочете се към жизнено важни цели и действайте упорито. Сполуката е сигурна! Съвсем близо сте до реалната си цел и затова действията ви може да изглеждат прекалено напрегнати на околните.Оставете настрана съмненията, които имате към любимия човек, скоро ще се убедите че са били съвсем неоснователни.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay