Седмичен хороскоп за периода 05 декември- 09 декември 2016г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 05 декември- 09 декември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Животът ви върви отегчаващо бавно напоследък, но вашата упорита работа скоро ще ви си отплати. Животът ви ще стане много по-забавен и оптимистичен в средата на седмицата. Драмата в живота ви ще изчезне и спокойно можете да се отдадете на забавление през следващите седмици.

Телец

Настроението ви през тази седмица е много празнично и оптимистично. Ще разрешите финансов или семеен проблем през тази седмица, което ще ви направи още по-щастливи. Наслаждавайте се на тази седмица, но към края ѝ трябва да се замислите за по-сериозна работа.

Близнаци

През следващата седмица късметът ще бъде с вас. Направете някаква голяма промяна с живота си. Започнете да се срещате с нов човек, сменете работата си, започнете да учите нещо. С каквото и да се захванете, ще имате успех. Ще срещнете страхотни хора и ще имате много добри възможности пред себе си.

Рак

Тази седмица е изключително важна за бъдещето ви. Следвайте инстинктите си, особено по отношение на финансови въпроси. Искате да повлияете на всичко около вас, но това не е възможно, така че си изберете едно нещо, фокусирайте се върху него и започнете да работите здраво.

Лъв

Животът ви е на път да стане много динамичен и забавен. Чакате тази промяна от много време и най-накрая ще я получите. Излизайте с приятели, срещайте се с нови хора. Има голяма вероятност да срещнете любовта през тази седмица. Наслаждавайте се на живота.

Дева

Тази седмица ще бъде много интензивна за вас. Ще се наложи да вземете много важни решения, свързани с живота си, за които няма да имате време да помислите. Не позволявайте да ви мачкат и да се държат неуважително с вас на работа, без значение дали става въпрос за колеги или шефове.

Везни

Напоследък връзките и проектите ви не вървят на никъде. Сякаш са абсолютно спрели и няма никакво развитие. През тази седмица нещата ще се променят. Ще има раздвижване в живота ви като цяло. Предстои ви пътуване и срещи с приятели и познати.

Скорпион

Напоследък сте фокусирани единствено върху работата и резултатите от целия този труд ще станат ясни през тази седмица. Борбата за власт продължава, възможно е да намерите общи черти с опонента си и да се окаже, че си пасвате. Не влагайте злоба в тази борба.

Стрелец

Това ще бъде една от любимите ви седмици от тази година. Ще започнете много обещаваща нова връзка или работа. Просто правете това, което сърцето ви казва и нещата ще се подредят идеално. Предстоят ви много забавления и положителни емоции през тази седмица, насладете им се.

Козирог

Обърнете внимание на членовете от семейството ви и на семейните въпроси. Семейството е най-важно и заслужава цялата ви енергия и време. Вашите организационни умения за страхотни и през тази седмица ще има доказателство за това. Всичко ще върви гладко и по план.

Водолей

Захванали сте се с прекалено много неща и е време да решите върху какво ще се фокусирате, за да успеете да се справите. През тази седмица сте творчески настроени, така че ако някое от заниманията ви е свързано с творчество, изберете него. Тази седмица ще бъде началото на празниците за вас.

Риби

Парите и приоритетите ви са най-важното нещо за вас през тази седмица. Имате цел и работите здраво, за да я постигнете. Съсредоточили сте цялото си време и енергия върху работата и постигате невероятни резултати. Ще получите важно съобщение в края на седмицата.  

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay