Седмичен хороскоп за периода 21 ноември- 25 ноември 2016г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 21 ноември- 25 ноември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще бъдете ангажирани през цялата седмица и ще имате чувството, че нищо не върви по план. Колкото и да сте заети обаче отделете достатъчно време за семейството си. Ще имате възможността да оправите отношенията си с ваш близък и трябва да се възползвате от тази възможност.

Телец

Напоследък животът ви е изключително забързан и това ще бъде така и през тази седмица. Това, с което настоящата седмица ще се различава от останалите е, че ще имате време и да се забавлявате. Възможно е да срещнете любовта през тази седмица, без изобщо да го очаквате.

Близнаци

Намалете темпото, поемете си дъх и се съсредоточете върху приоритетите си. Трябва да обърнете внимание на собствените си нужди. Отделете нужното време за себе си, хората около вас ще се справят и без помощта ви. Предстои ви промяна или научаване на голяма новина.

Рак

Това ще бъде изключително важна седмица за вас. Ще почувствате прилив на енергия и ще бъдете заредени с положителна енергия. Вашите думи имат много голяма сила и власт в момента. През тази седмица е по-важно от всякога да спазвате обещанията си и да държите на думата си.

Лъв

Седмицата ще бъде динамична и ще ви поднесе няколко изненади. Ще се наложи да взимате важни решения. Направете оглед на събитията от изминалата година и обмислете внимателно следващия си ход. Доверете се на интуицията си. Някаква тайна ще излезе наяве през тази седмица.

Дева

Много е важно да се доверявате на себе си и да обръщате внимание на чувствата си през тази седмица. Тази седмица ще даде началото на позитивен период във вашия живот, в който ще бъдете заобиколени от близки и приятели и ще получавате много любов. Предстои ви пътуване.

Везни

Ежедневието ви ще стане много натоварено, но това е цената, която трябва да платите, за да се радвате на слава и успех по-късно. Не бъдете спонтанни, обмисляйте всяко свое действие, защото тази седмица ще бъде решаваща за кариерното ви развитие и за бъдещето ви като цяло.

Скорпион

Ще получите много нова информация през тази седмица, трябва да приемете всичко спокойно, въпреки че ще ви дойде в повече. Напоследък имате чувството, че не сте заобиколени от подходящите хора, но съвсем скоро това ще се промени.

Стрелец

Действайте бавно и уверено през тази седмица. Трябва да бъдете абсолютно сигурни във всяко едно действие, което предприемате. Преразгледайте важни въпроси, които ви тормозят отдавна, но не сте успели да разрешите. Възможно е да измислите най-доброто решение, именно през тази седмица.

Козирог

Тази седмица фокусът ще бъде върху отношенията ви с хората. Ще прекарате цялата седмица с близките си. Ако нещо ви притеснява, тази седмица ще успеете да се отървете от него и ще бъдете в хармония с чувствата си. В края на седмицата организирайте сбирка с всичките си приятели.

Водолей

Толкова много неща ви се случват напоследък, затова сте изключително предпазливи, но има неща, които просто ще ви се случат и ви предстоят промени, които са неизбежни. Опитайте да не се страхувате прекалено, за всяко нещо има причина и рано или късно ще разберете каква е тя.

Риби

Имате позитивна нагласа за света, както обикновено. През тази седмица ще правите големи планове за бъдещето, заедно с човека, който е до вас. Ако предприемете пътуване през тази седмица, неочаквани изкушения ще застанат на пътя ви, опитайте да не се поддавате.   

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay