Сезон на зодия Рак: Какво да очаква всяка зодия (Част 1)

Сезон на зодия Рак: Какво да очаква всяка зодия (Част 1)

Управляван от Луната, астрологичният аватар на емоциите, Ракът е вечно противоречие. 

Визуално изглежда, че Луната променя външния си вид всеки ден, но спътникът на Земята всъщност е стабилно, надеждно присъствие. Всеки месец той вярно повтаря своя цикъл от фази, докато влачи океанските приливи и отливи по земното кълбо. По същия начин индивидите Рак са драматично засегнати от променящи се настроения и чувства, но в крайна сметка са много стабилни в своята цялост. Ракът може да задържи голямо сътресение в сърцето си, докато външно изглежда незасегнат. Вътрешността на Рака е толкова обширна и изумително сложна, че може никога да не осъзнаете огромността на тяхното разстройство, освен ако не достигнат точка на пречупване.

Ракът има репутация на пазач, което е заслужено: те често са заети да помагат на всички останали да поддържат лодките си на повърхността. Ракът няма да позволи на никого да потъне, освен ако този човек сериозно не възприема реципрочността до такава степен, че заплашва да повали целия флот.

Сезонът на рака е време, в което просто да съществуваме с чувствата си, позволявайки на емоцията да се излее през и върху нас, без да се вкопчваме в страданието, докато преминава. Някои знаци може да се страхуват да се отпуснат и да се почувстват носени по течението, но Ракът вече ни очаква в открития океан. Понякога във водата се крият страшни препятствия, но ние ще се справим успешно с опасностите! Ние сме закотвени към безопасността чрез връзките си помежду си и всички сме тук, носейки се заедно.

Ето какво да очаква всяка зодия през този период:

Овен

Когато Северният възел на орбитата на Луната се разбие във вашия знак и – въпреки постоянно ретроградната си посока – започне да ви дърпа неумолимо към бъдещето, вие все пак ще бъдете сконни да се обърнете към миналото.

Последната четвърт Луна може да е малко объркваща в този завой - в квадрат със Слънцето, Плутон и Меркурий, но тя е приятно съвместима с ВенераМоже да се почувствате необичайно устойчиви на промяна и да се колебаете как да формулирате желанията си, дори когато чувствате желанията си силно. Няма проблем! Нежеланието ще продължи само докато Луната е във вашия знак и когато Северният възел пристигне два дни по-късно, погледът ви ще се върне към финалната линия и отвъд, гледайки все напред към следващото състезание.

Телец

Сбогом, северен възел! Може да се почувствате странно безцелни, когато Луната се прехвърли в Овен през юли, но също така и необременени. След 18 месеца най-накрая сте свободни от постоянното изискване на съдбата!

Все още общувате с Юпитер и Уран, като и двете планети се движат директно във вашия знак. Меркурий и Слънцето са доволни от настоящот разположение на планетите, но при Марс и Венера се редуват пристъпи към Уран. Неприятно е, когато подлостта идва от Венера, управителката на вашия знак, но не е като да не сте се карали помежду си и преди.

Близнаци

Вашият управител Меркурий остава с вас за няколко дни на афтърпартито на Близнаци, преди да тръгне към РакаПрез първите 24 часа от сезона най-бързата планета пламва през секстилни аспекти с Марс и Хирон. Енергия? Изцеление? Точно така! Но Меркурий хвърля димна бомба на пода в деня преди да излезе, заглушавайки инстинкта ви с пренебрежение към Нептун в Риби.

След като се премести в Рак, Меркурий се разбира с всички гости, които в момента са разположени в Риби и Телец, но има проблеми с тези в Овен и КозирогКато цяло ще бъдете положително настроени към съдбата, дисциплината, възможностите, иновациите и инстинкта, но ще срещнете някои пречки, когато става въпрос за изцеление и приемане на промяната.

Рак

Слънцето се завърта във вашия знак на лятното слънцестоене, когато осветява Северното полукълбо за най-дългия ден в годината. Астрологията има щастливи планове за вас през този сезон, като работи с планетите за насърчаване на бъдещо планиране, развитие на рутина, ефективна комуникация, личностно израстване, силно въображение и надеждна интуиция.

Меркурий остава във вашия знак след пристигането си на 26 юни. Първо социалната планета се фокусира върху напредъка, настройвайки ви да постигнете цели в партньорства със Северния възел, Сатурн и Юпитер. В края на първата седмица на юли Меркурий е в квадрат с Хирон, предсказвайки ваша травма, която е резултат от неправилно общуване.

Меркурий се връща, за да насърчи творческите иновации в сътрудничество с Уран и Нептун, но все още не сте готови да преминете към настоящите си проблеми! Предвещавайки позицията на Слънцето в края на сезона, Меркурий преминава през опозиция с Плутон, преди да премине към Лъв в средата на юли. Не можете да опишете пътя си към следващия етап от живота, дори и с най-добрите възможни фрази. Ще трябва да се задържите в сегашната си ситуация още малко и да изчакате решението да се случи в подходящото време.

17 юли е новолунието на вашия знак. Тази връзка между Луна и Слънце (в опозиция с Плутон) подчертава темата за разпускане в настоящия момент, но също така обещава, че ще откриете нов подход към вашите обстоятелства с помощта на Уран и Нептун.

Лъв

Започвате сезона с попечителство на Луната, която изравнява емоциите ви във връзка с Венера и Марс във вашия знак. Както вашата естетика, така и вашата увереност ще бъдат силни през първата половина на сезона, преди Марс да премине в Дева и Венера да стане ретроградна.

Венера става активна в края на юни към началото юли. Опитайте се да не наранявате никого, освен ако не е оправдано! Още на следващия ден Венера се насочва към фокус върху лечението в тригон с Хирон. След това Венера не предприема никакви големи движения до ретроградността си. Планетите ще работят в синхрон за това да излекуват вашите наранявания и травми.

Дева

Получавате две Луни и Марс през този сезон, но нехарактерно за вас, никой от тях не иска нищо общо със структурата и контрола! Това, което растящият полумесец оценява високо през последната седмица на юни, е да си доставяте удоволствие, да заемате място, да се държите по неочаквани начини и да преживявате огромни промени. Ако задължението, разбирането и идеализмът трябва да се изгубят, за да се даде приоритет на тези чувства?

Марс каца на 10 юли, хваща ръката ви и започва да спринтира към съдбата в тригон със Северния възел. Съдбата не винаги помага с дисциплина и упорит труд; следващата седмица е идеалното време за ваканция, когато червената планета се противопоставя на отговорния Сатурн.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay