Секс съобщенията до любимия влияят добре на връзката

Палавите намеци са полезни за връзката!

Секс съобщенията до любимия влияят добре на връзката

Всяка дама е изпращала такива палави съобщения на своя възлюбен. Схващането, че мъжът трябва да е ловец и да ни преследва, а ние да се правим на недостъпни, вече отдавна е отшумяло. В наши дни няма нищо странно и лошо в това жена да покаже на мъж чувствата и желанията си. Ето защо и писането на сладки съобщения с еротичен характер са съвсем в реда на нещата. 

Проучване на Университета в Щата Калифорния от 18 юли, тази година, показва, че изпращането на секс съобщения до любимия, дори и когато е на работа, заздравява и укрепва връзката Ви. Според учените двойките, които си изпращат такива съобщения, имат наистина шанс за дълго бъдеще заедно.

То показва, че верните и предани един на друг партньори си пишат много повече такива мръснишки съобщения. 

Как можем да си го обясним? Нека поразсъждаваме. Ако крием всичко в себе си, просто правим секс с партньора си, а не съпреживяваме нещата, то в един момент тази връзка ще стане неистинска и фалшива. И може би ще потърсим друг човек, на който да пишем съобщения. Какво по-хубаво от това един и съши човек да ни е приятел, съветник, голяма любов и.. любовник. 

Помислете само! Когато връзката продължи дълго време, в един момент е възможно да се стигне до омръзване, или поне научаване на всички привички на другия. За да запазим тръпката жива, колкото се може по-дълго, то е добре да измисляме различни неща, с които да разнообразяваме връзката ни. И писането на секс съобщения е едно от тях.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay