Секс хороскоп за август 2022 (Част 3)

Секс хороскоп за август 2022 (Част 3)
Pexels

Обещахме ви горещ и емоционален сезон. Време е обаче да видим как ще се подредят нещата и в сексуален план. Нека си дойдем на думата и да надникнем в секс хороскопа за месец август 2022.

Става още по-горещо!

Везни

Обвързана: Месецът започва ударно с Марс, Уран и Северния възел в Телец, което вещае споразумение с други хора. Не се изненадвайте, ако откриете, че оценявате повече вашия любим този месец. Ако вие ​​и вашият партньор сте в хармония, ще почувствате топлината повече от всякога. Вашето либидо е на най-високото си ниво за всички времена и вашият партньор не може да бъде щастлив. Насладете се максимално на това сексуално пробуждане, Везни.

Необвързана: С Венера в Рак през първите 10 дни от месеца, Вселената ви тласка навън. Пълнолунието във Водолей на 11-ти се приземява във вашия дом на романтиката, така че можете да очаквате подобрение на отношенията си с някого - независимо дали е стар приятел или нова връзка. Този месец носи специална енергия за запознанства: вероятно ще се почувствате магнетизирани и увлечени от този нов човек. Не се страхувайте да разкриете чувствената си страна, защото с Венера в Лъв моментът е перфектен за това.

Скорпион

Обвързана: Уран се намесва още от началото този месец, свързвайки се с Марс и Северния възел, затова трябва да очаквате неочакваното. За съжаление, вашата връзка няма да остане пощадена от това. Ако любимият ви изведнъж се гмурне в нови приключенски хобита като бънджи скокове или дълбоководен риболов, не се отчайвайте. Странното поведение е нормално през този месец, затова просто бъдете търпеливи и го подкрепяйте. Потопете се в неизвестното.

Необвързана: Помните ли онзи досаден съвет, който вашите женени приятелки винаги ви дават? Че любовта ще ви намери, когато най-малко я очаквате, или нещо в този дух? Точно това ви вещаят и звездите този месец. Тъй като Уран се свързва с Марс, планетата на действието и една от вашите управляващи планети, вие ще срещнете някой въздействащ мъж, когато най-малко го очаквате. Така че просто дръжте очите си отворени следващия път, когато чакате на някоя опашка. Хората са навсякъде около вас и никога не знаете кога някой ще стане водещ герой в живота ви.

Стрелец

Обвързана: Това, че сте във връзка, не означава, че забавлението трябва да свърши. Въвлечете партньора си в приключението. Резервирайте спонтанно пътуване с любимия или посетете музикален фестивал, на който ще отидете в последния момент. Ще се изненадате колко наистина се забавлява партньорът ви, когато му дадете възможност да се присъедини.

Необвързана: Често за нашия авантюристичен, страстен към пътешествията Стрелец обвързването може да бъде най-трудната част. Има толкова много за изследване и за него е някак възможно да избере само един човек, с когото да го направите. Особено когато хиляди опции са буквално на една ръка разстояние. Въпреки това, когато намерите някого, с когото се свързвате емоционално, устоявате на желанието да избягате. Този момент е подходящ и за това да признаете какво чувствате. Не се знае дали няма да ви се отвърне със същото.

А тук можете да видите Част 1 и Част 2!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay