Сексуален наръчник за мъже

Да видим кои са най-често срещаните грешки, допускани от силния пол. С надеждата, че именно нашият партньор ще прочете какво би ни накарало да настръхнем от погнуса

Сексуален наръчник за мъже

Далеч сме от мисълта, че мъжете не споделят със своите приятели брутални подробности от сексуалния си живот - особено, ако става дума за еднократно преживяване с някоя дама. Определено има какво да се разказва!

Скоро дадохме на jenite насоки какво да не правят преди, по време на и след секс. Що се отнася до господата обаче, те също трябва да не преминават определени граници. Освен ако не целят толкова да отвратят половинката си, че никога повече да не я видят.

Ясно е, че мъжете са способни на необмислени постъпки, дори когато са в леглото. Да видим кои са най-често срещаните грешки, допускани от силния пол. С надеждата, че именно нашият партньор ще прочете какво би ни накарало да настръхнем от погнуса. Така че, мъже, ето какво да (не) правите...

723982 Преди секс

Бързайте бавно
Особено, ако не живеете заедно, на нея ѝ е ясно, че веднага, щом прекрачи прага на вашия дом, вие ще се опитате да я вкарате в леглото. Това обаче в никакъв случай не означава да я занесете директно между чаршафите.

Преди да дойде, се погрижете за обстановката. Подредете, почистете, проветрете. Пуснете хубава музика, сипете по нещо за пиене. Ако е възможно, намалете осветлението, за да постигнете по-романтична обстановка. Впрочем, изкъпахте се, нали?

Ако пък сте излезли на вечеря, не е нужно през цялото време да ѝ говорите какво ще ѝ се случи след малко. Оставете приказките и дайте всичко от себе си няколко часа по-късно, когато ще имате възможност да покажете на какво сте способни.

Събличайте нежно
Едва ли ще срещнете жена, която да очаква от вас уменията на магьосник - докато я целувате и галите, да разкопчаете сутиена ѝ с два пръста.

Постарайте се събличането да бъде без неловки моменти - свалете дрехите ѝ една по една. Своите - също, като не забравяйте златното правило за чорапите. Няма по-смешно нещо от мъж, останал само по чорапи в бързината си да получи секс.

Можете да започнете с любовната игра, още докато я събличате. Масажирайте я или я целувайте по шията, гърдите и корема. Така ще я възбудите още преди да е започнала интересната част.

Поиграйте си малко
Любовната игра е виновна за възбудата при жените. Тъй като ние сме малко по-специални, ни трябват нежности, за да пожелаем някого. Целувайте я внимателно и я докосвайте по цялото тяло - това със сигурност ще ѝ хареса. Запазете палавите пошляпвания и хапания за по-късен етап.

Много е важно във всяко ваше действие да има нежност и грижа за комфорта ѝ. Ако засмучете врата ѝ, така че да ѝ оставите синина, ще я загубите като участник в интимния момент. Същото важи за докосването - причините ли ѝ минимална болка, тя ще изгуби цялата си възбуда на мига.

Може би сте чували, че по женското тяло има множество ерогенни зони. Ала те се нуждаят от нежно стимулиране. Не си въобразявайте, че ако засмучете зърната ѝ, тя ще изпита върховна наслада. Най-много да ви избута с отегчен поглед. И всичко да приключи дотам.

Сексуален наръчник за мъже

По време на секс

Орална любов
След невинната любовна игра, идва ред на оралната любов. Вече сме обяснявали на нашите читателки как да се превърнат в истински повелителки на фелациото. Ала за мъжете имаме един-единствен съвет: бъдете нежни!

Ако вие сте този, който я дарява с интимни целувки, не стимулирайте само клитора ѝ. Движенията на езика ви трябва да са бавни и внимателни, защото иначе вашата дама няма да почувства наслада. Ако пък включите и ръцете си в играта, също правете премерени движения - в никакъв случай бързи и агресивни.

Когато тя се престраши и сподели с вас как ѝ харесва най-много, я послушайте. Задължително! Не подценявайте думите ѝ, особено когато става въпрос за сексуалната наслада.

Докато вашата половинка се грижи за удоволствието ви чрез фелацио, недейте да движите главата ѝ. Усещането за някои дами е доста унизително, пък и може би ще ви е по-хубаво, ако просто я оставите "да действа". Не я насилвайте да прави невъзможни неща, нито коригирайте темпото чрез удобните дръжки - нейните уши. Също така, не натискайте главата ѝ надолу, докато не се задави. Всички тези действия могат да накарат една жена да се отврати от вашата сексуална неориентация.

Сексуален наръчник за мъже

Същинската част
Когато решите да стартирате същинската част, си задайте въпроса: "Готова ли е за това?". Може би само вашата възбуда е достатъчно голяма. Ако пък тръгнете на своя глава да вършите нещо и не успеете "да намерите пътя", сложете ръката ѝ върху малкия ви приятел. Така ще ѝ дадете знак, че се нуждаете от нейната помощ.

Когато започнете да правите секс, отново е необходимо да постигнете баланс. Не я оставяйте "да върши всичко" - заставайте и в пози, в които вие сте господар на ситуацията. От друга страна, не прекалявайте със заповедите. Вслушвайте се и в нейните предпочитания, вместо само да ѝ казвате как да застане и какво да прави. Все пак, в секса участват двама души.

Добре е да избягате от рутината чрез различни пози. Това обаче не означава през две минути да заставате по различен начин. Предложете нещо ново или разкрийте фантазиите си, но в точния момент. И след това достатъчно дълго се наслаждавайте на реализацията им.

Някои жени обичат както аналния секс, така и стимулацията на определени "задни" зони. Ала ако не сте сигурни, по-добре не пипайте там. В случай че имате в главата си мисли от сорта на "Може уж случайно да ѝ го вкарам отзад", ги забравете точно сега. В противен случай, тя ще ви забрави още на следващия ден. За сметка на болката, която е изпитала заради вас.

Краят
Мъжкият оргазъм траел седем секунди, поне така казват. Но не ви ли е любопитно с каква продължителност е женският? За да разберете, трябва да положите известни усилия. Не си мислете, че тя ви казва всичко чрез езика на тялото си. Жените се правят на по-възбудени, отколкото са, за да не засегнат мъжкото достойнство. Ето защо е важно да се постараете тя да свърши първа. Целта оправдава средствата - може да ѝ доставите удоволствие по няколко различни начина, не само чрез "обикновен" секс.

В никакъв случай не го вадете с цел "да го поцелува", точно когато тя е на ръба на оргазма. Това ще провали цялото старание до момента, а незадоволената жена е нещастна жена, да знаете.

Дори да стои без да издава звук, жената под / върху / до вас може би точно в момента изпитва върховно удоволствие. Такива сме си ние - притихваме преди кулминацията, защото ни харесва всичко, което правите в момента. Просто не спирайте и не променяйте нищо! Скоро ще усетите как притреперва в ръцете ви от сладост. И чак тогава ще бъде ваш ред.

Сексуален наръчник за мъже

След секс

Гушкане
Добре де, може би това не ви е любимата част от сексуалното преживяване. Но за жените тя е важна! Погушкайте половинката си, след като се налудувате. Тя има нужда да ви усети до себе си, защото в нейния мозък всички тези хормони вече са се превърнали в емоции. Ако веднага след секс станете от леглото, може дори да я обидите и разстроите. А вие не искате да я виждате тъжна, нали?

Хигиена
Сваленият презерватив има едно-единствено място - кофата за боклук. Ако просто го хвърлите на земята, ще шокирате и най-дебелокожата жена. След това я накарайте да се чувства достатъчно комфортно, така че да ползва банята без притеснения. И вие последвайте нейния пример. Сексът може да е много приятен, но след него човешкото тяло има нужда от освежаване - не си го спестявайте, колкото и изморени да се чувствате!

82 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 30.11.2012|18:34
И аз обичам да се сгуша и така да заспя. Разбира се и хигиената не е на последно място.
12
Не е посочен 30.11.2012|18:32
Полезна информация за мъжете.
11
Не е посочен 30.11.2012|16:49
Ще трябва да накарам съпруга си да прочете тази информация нали тя е за мъже.
10
Не е посочен 30.11.2012|15:56
Нали, и аз си помислих същото. Кой луи мъж ще влезе тук да чете такива препоръки, още повечето че всички си мислят, че знаят всичко.
9
Не е посочен 30.11.2012|15:51
"Ако просто го хвърлите на земята, ще шокирате и най-дебелокожата жена." Това съм го виждала на живо... гадно е! На никого не пожелавам да го види
8
Не е посочен 30.11.2012|15:38
Е няма безгрешни хора;) така е, обича, ама има и такива, които не обичат ;)
7
Не е посочен 30.11.2012|15:38
Полезно инфо за мъже в сайт за жени! :)
6
Не е посочен 30.11.2012|15:38
"Ако пък сте излезли на вечеря, не е нужно през цялото време да ѝ говорите какво ще ѝ се случи след малко. Оставете приказките и дайте всичко от себе си няколко часа по-късно, когато ще имате възможност да покажете на какво сте способни." - Да бе, като започнат да ми се канят и да обещават, а после не е сигурно дали ще изпълнят всичкото това, дето го говорят. По-добре да си мълчат и да си действат когато е времето;)
5
Не е посочен 30.11.2012|15:36
Последната снимка е много готина;) МЪжете да четата и да се учат ;)
4
Не е посочен 30.11.2012|15:23
На къде без него, както се казва неделима част е това за мен!
3
Не е посочен 30.11.2012|15:16
Макар и всичко това да го знаем, пак сме допускали грешки. Но знам, че жената след секс обича да бъде гушкана.
2
Не е посочен 30.11.2012|15:16
Добри съвети наистина, макар че според мен всяка двойка има своите тайни за добър секс и ключът за него е да опознаеш какво й харесва на половинката.
1
Не е посочен 30.11.2012|14:57
Много добри съвети, небезизвестни разбира се, сега като се замисля и аз съм допускал някои грешки, ще ги имам предвид за в бъдеще. Сексът е удоволствие и не бива да го превръщаме в нещо неприятно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара