Сексът с приятел – екстремно изживяване с неизвестен край

Готови ли сте да рискувате?

Сексът с приятел – екстремно изживяване с неизвестен край

Знаете как става – малко повече алкохол, падане на задръжките, блясък в очите, чупки в ханша.. и се озовавате в леглото на Иван, да, онзи Иван, с който се знаете от университета, споделяли сте си толкова много истории, напивали сте се и напушвали не един път и изведнъж.. Иван е късметлия.

Е, и вие. Той знае всичките ви тайни. Наясно е, че обичате горещия секс, затова е заредил хладилника с лед за охлаждане след това. Старият ви приятел ви знае къде имате гъдел и използва това в своя полза (Ах, че мръсник!)

Той знае как точно обичате сексуалния акт, защото толкова много сте му обяснявали как сте го правили и как все нещо не ви е харесвало. Е, сега сте в неговите ръце. (Абе този Иван много голям късметлия ще излезе!) Той започва с нежни и плавни движения и докато сте се опомнили вече пъшкате под него и го молите да не слиза. Няма да влизаме в подробности, ще кажем само, че такъв секс не си спомняте да сте правили скоро.

С една дума – една страхотна нощ. И тук идва интересното..

Идва времето, в което да му кажете, че това е била една грешка (каква грешка само!) Не е трябвало, били сте пияни, отпуснали сте се и... Да, да, Иван не е глупав. Няма нужда да продължавате.

Да, така може би е нормално да направите. Но представeте си следния вариант.

Ако сексът толкова много ви е харесал.. защо не продължите да излизате с Иван? Както вече се уверихте, той не е само добър слушател, но и невероятен любовник.

Нека не започваме с "Аз не правя така.."

Помислете за следните предимства на секса с приятел:

  • Той никога няма да каже нещо нередно, защото е научил списъка с нещата, които те дразнят, наизуст.
  • Няма да повтаря грешките на бившите ти (Колко козове имал само Иван.)
  • Ще знае винаги как да те накара да се усмихнеш
  • Винаги ще имаш приятелско рамо

Какво може да се обърка ли? Ами.. всичко! Сексът с приятел е едно рисковано начинание, можете да спечелите много или да загубите всичко!

Ако искате адреналин и силни изживявания.. то сексът с приятел е вашето нещо. Секс за една нощ звучи доста банално, изпробвайте нещо ново!

И ако по някакво чудо Иван се окаже голям пич и вземете, че се обвържете сериозно, то значи скокът е бил успешен. Поздравления! Отиваме да изпием по един коктейл по този повод!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay