Споделено с Jenite: 26 трогателни обяснения в любов

А вие как бихте довършили изречението "Обичам го, защото..."?

Споделено с Jenite: 26 трогателни обяснения в любов

Влюбена ли е една жена, тя е способна да преобърне света! Когато откриеш своята половинка, всичко изглежда по-красиво и смислено...

В рубриката ни "Любими цитати" ви помолихме да отговорите на въпроса "Какво обичате в своя партньор?".

Събрахме на едно място някои от най-трогателните обяснения в любов, написани от читателките на Jenite.bg. Благодарим на всички за страхотните думи!

Нивяна Георгиева
"Обожавам чувството му за хумор, обожавам това, че ме кара да се чувствам обичана и полага страшно много усилия, за да го разбирам отново всеки един ден (въпреки че наистина му е много трудно да изразява чувствата си).Той самият е много спокоен и ме кара аз също да съм. Чувствам се сигурна и защитена. Сякаш нищо лошо не може да се случи, а дори и да се случи - той ще е до мен в труден момент. Моето рамо, на което да поплача, моята опора. През годините и двамата се променихме, той не ме остави - дори и да съм се държала не съвсем добре. Дори и когато съм му казвала да си тръгва, не ме е слушал, а ме е прегръщал силно, сякаш не може да диша без мен. Преминахме през всичко - и хубаво, и лошо. Заедно. Оценявам това, че е пренебрегвал себе си, за да съм щастлива аз. А аз наистина съм щастлива и удовлетворена от връзката си."

Пепи Любенова
"Обичам ръцете му и милите му очи, които още ме гледат влюбено.”

Станислава Стоева
"Един много труден въпрос и в същото време прост за повечето хора. Обичам начина, по който усмивката му ме кара да се чувствам все едно всичко, от което се нуждае, съм аз. Обичам това, че първия път, в който очите ни се срещнаха, той наистина ме видя, а не както другите погледът му да мине през мен. Обожавам начина, по който се смее на шегите ми, въпреки че не са толкова смешни. Обичам и това, че когато съм тъжна или унила, не ме оставя на мира докато не разбере защо и се опитва по всякакъв начин да ми върне усмивката. И най-вече - обичам го, защото с една дума или жест ме разтапя така, както първия път, в който го видях.”

Росица Начева
"Зелените му очи, трапчинките и сладкия му акцент.”

Диана Ушева
"В моя партньор обичам много неща. Най-важното обаче е това, че ме разбира без думи, че чете изражението на очите ми. Знае кога нещо ме притеснява и тревожи и почти винаги сам се досеща какво е то. Прави всичко възможно, за да ме успокои, да ми покаже, че нещата не са толкова черни, каквито изглеждат за мен в този момент. Дава ми най-добрите, най-мъдри и ценни съвети. Неговoто най-голямо желание е да ме прави щастлива. И той го прави. Затова го обичам. Обичам го и за това, че ме дарява със спокойствие и сигурност, че създава хармония в семейството ни, че обича децата ни и е отговорен за тяхното бъдеще. Да не забравя чувството му за хумор! То те кара да се усмихваш, когато си сърдит и да забравиш за какво всъщност се сърдиш. Всичко това, но и още много други неща обичам в моя партньор, но тук и сега ще спра, нека те си останат само за мен.”

Красимира Петрова
"Обичам усмивката му, открития му характер, това че ме изслушва и че ме обича с цялото си сърце и че ми помага винаги и във всичко."

Таня Петкова
"Той е човекът, който ме кара да мечтая за утрешния ден, човекът, който ме прави щастлива и все още влюбена. Страстта му, огънят в очите му с цвят на трева, дълбоко скритата му пламенна същност, ме правят все още изцяло негова. Знае как да ме докосва, как да ме кара да тръпна при допира на кожата му с моята, как да възбуди и най-скрития ми копнеж да го желая, къде да ме ухапе, какво да прошепне в ухото ми и как да заповяда на мислите ми да му се подчинят, как да покаже пред света, че съм само негова, че е само мой. А как ме гледа само - като хищник, дебнещ плячката си. Когато съм в ръцете му, Земята спира да се върти, светът престава да съществува, няма никой - само ние. Обичам го! Безкрайно. Непрестанно. Като за последно. И той ме обича. Понякога имам чувството, че ще ме убие, защото щом притисне тялото ми в своето – сърцето ми спира. Той иска да бъда щастлива на всяка цена, да ме закриля, да се нуждая от него, да сбъдва мечтите ми, да ме кара да се усмихвам съвсем искрено. Той няма граници. Не знае да завижда, как да мрази и ненавижда. Побеждава. Да, това е той, което е. И е моят мъж!”

Христина Христова
"Обичам неговата индивидуалност и неповторимост! Обичам усмивката му и това, че кара и самата мен да се усмихвам по-често! Обичам добротата и топлината, които ми дарява! Обичам чистотата и честността в отношенията помежду ни!”

Петранка Атанасова
"Обичам самото му присъствие, което ме кара да се чувствам сигурна.”

Александрина Терзиева
"Обичам неговото заразително спокойствие, умението да ме изслушва и разбира. Обичам решителността му! Отдадеността му! Търпението му!”

Споделено с Jenite: 26 трогателни обяснения в любов

Светослава Събева
"Мога да изредя цял куп причини, поради които обичам човека до мен. Сигурна съм, че ако започна да изброявам, ще забравя доста. Главната е, че го обичам заради това каква съм аз с него, че за всичките години, които прекарахме заедно, не се е опитвал да ме промени. Обичам го, защото ме кара да искам да съм по-добра и заради всички малки неща. Любов като тази не може да се опише дори и с най-красивите думи. Затова просто, кратко и ясно - Обичам го!”

Мария Стоева
"Чувството му за хумор, умението му да забавлява децата.”

Десимира Таслакова
"Обожавам топлия му поглед, грижовността, нежността и обичта, с която ме дарява всеки миг, чувството на удовлетвореност, когато съм с него и не на последно място хумористичните му фрази, които ми се въртят в главата. Като всички хора не е перфектен, но дори и недостатъците му не могат да променят нещо в моето отношение към него.”

Мария Дикова
"Обичам това, че приема манията ми да чета книги и знае, че докато не завърша започнатата книга, не бива да ме закача, че след 3 години връзка продължава да ме ревнува, и че дори след като качих 10 килограма за 3 месеца, той продължава да ми казва и показва, че за него аз съм най-красивата жена.Спонтанността и силата му, която понякога е била единственото, което ме е крепяло, за да продължа напред!"

Нади Якимова
"Обичам всичко! Той е съвършен за мен! Притежава всички качества, за да ме прави щастлива и обичана!”

Ралица Игнатовска
"Щом съм с него, причината да го обичам не е една. Но обичам начина, по който ме гледа и начина, по който се чувствам, когато го видя. Дори и след много лош ден, видя ли усмивката му, всичко отшумява.”

Анна Димитрова
"Усмивката,очите… и нещо,посветено на него:
Любовта откривам в твоята усмивка,
любовта огрява в твоите очи.
Аз просто съм една щастливка,
а моето щастие си ти!”

Ралица Колева
"Обичам в Него това, че е добър, мил, внимателен и любвеобилен. Но най-много обичам това, че въпреки трудния ми характер понякога, Той е винаги до мен, търпи ме и продължава да ме обича, за което съм му много благодарна!”

Споделено с Jenite: 26 трогателни обяснения в любов

Мария Трифонова
"Обичам в него начина, по който показва любовта си към мен, начинът, по който мисли и изглежда. С него знам, че най-хубавото предстои..."

Ваня Гаджева
"Обичам това, че се радва на малките неща, грижи се за мен, стимулира ме да давам най-доброто от себе си, за това, че е отговорен и честен, а най-важното - пред него мога да бъда себе си."

Виктория Калинова
"Обичам начина, по който ме гледа, чувството му за хумор, човечността му, вярата и убежденията му, силата на характера му. Колкото и да е странно, обичам и недостатъците му.”

Димитрина Кирилова
"Обичам го заради начина, по който ме гледа, заради самото му отношение към мен, заради това, че стана най-добрият ми приятел и не се опитва да ме променя.”

Цвети Венциславова
"Обичам това, че и след 6 години продължава да ме изненадва по най- различни начини. Това, че е най- добрият ми приятел и ме подкрепя винаги във всичко. Чувството му за хумор и добротата му."

Венислава Георгиева
"Обичам грижовността му, обичам това, че ме видя, когато никой друг не го правеше. За 6-те години, откакто сме заедно, никога не ме е предал и не е спирал да ме обича.”

Биляна Павлова
"Обичам зелените му очи като тревата, които ме гледат с блясък, по-силен от този на слънцето или огъня, обичам да ме дразни, а после да обича…”

Елица Токмакчиева-Христова
"Обичам чувството му за хумор, начинът, по който си четем мислите и това как прави всичко, за да съм щастлива.”

Ако и вие искате да разкажете историята си в "Споделено с Jenite", пишете ни на jenite@jenite.bg!

19 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay