Споделете сексуалните си фантазии с човека до вас

Сексуални фантазии в действие

Споделете сексуалните си фантазии с човека до вас

Споделянето на сексуалните фантазии може да бъде непосилно за някои двойки. Te намират за по-лесно да разкрият желанията си на приятели, отколкото на партньора в леглото.

 

Всъщност споделените фантазии са важна част от сексуалния живот в една връзка. Дори сексът, който правите с партньора си, да е вълнуващ, никога не е излишно да добавите и малко тръпка от непознатото във взаимоотношенията ви. А да не говорим, че ако имате проблеми с интимността, то със сигурност изказаните и най-вече реализираните желания ще запалят наново искрата между вас.

 

Просто преодолейте страха от споделяне на съкровените фантазии и много скоро партньорът ви ще последва вашия пример. Почувствайте се сексуално освободени във връзка без табута и преживейте вълнуващи мигове с любимия.

 

Не си мислете, че вашите фантазии са твърде откачени. Каквито и да са, съществува голяма вероятност партньорът ви да си е мечтал за същите неща. И поради същия страх, вие да не сте разбрали за това. Научете се да живеете със своите желания и ще видите колко по-интересно ще стане времето, прекарано в леглото...или на други подходящи за целта места.

 

Споделете сексуалните си желания в точния момент. Когато започнете обичайните любовни ласки, изречете смело на глас еротичните си фантазии и бъдете сигурни, че партньора ви ще се възбуди още повече.

 

Не се разочаровайте обаче, ако половинката ви не споделя вашите мечти. Вместо това се опитайте да разберете неговите и да ги реализирате – това ще го накара да ви желае повече от всякога!

 

Сбъдването на сексуални фантазии със сигурност ще учести дишането ви...или направо ще ви спре дъха.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay