Съвети за перфектния телефонен секс

Съвети за перфектния телефонен секс

В свят, в който секстингът е възможен през различните социални мрежи, които дори ви позволяват да видите с кого говорите с HD качество, телефонният секс изглежда катотвърде остаряла практика. Но истината е, че телефонният секс може да бъде особено горещ, ако обаче знаете как да го правите.

Телефонният секс – споделянето по телефона на мръснишки фрази и фантазии, докато вие и вашият партньор мастурбирате, не е просто задължителна дисциплина за двойките, които биват разделени от километри разстояние и които не могат да редовно да правят секс на живо.

Телефонният секс е чудесен начин за всички партньори, дори и за тези, които са в началото на връзката си, да разгорещят отношенията си. В крайна сметка, изследвания показват, че новото действа като афродизиак за вашия мозък. Но как точно да правите секс по телефона? За много жени той не е вариант, защото не са свикнали да казват на глас своите лични фантазии.

Първо, трябва да разберете дали вие и вашият партньор сте съгласни да се впуснете в това приключение. Кажете нещо от сорта: Помислих си, че би било секси да пробваме секс по телефона и да споделяме това, което и двамата ще направим един на друг, ако бяхме заедно.

Създайте напрежение. За да разпалите страстта у партньора си, започнете подготовката за пламенната вечер през деня. Дразнете го. Направете си предизвикателна снимка и му я изпратете с текст: По цял ден си мисля за теб.

Уверете се, че правите секс по телефона с някой, на когото наистина имате доверие. Това е особено важно, предвид че бихте му изпратили по-разголен ваш кадър или споделили по-лична информация. Всяко съдържание, което изпращате, може да остане на лаптопа на партньора ви с години.

Потърсете вдъхновение. Приближавайки се до времето, когато ще се чуете, се подгответе, като прочетете няколко страни от еротичен роман или погледате порно няколко минути у дома. Целта е да се настроите, за това, което ще се случи по-късно. Описването на нещо, което сте видели, е по-лесно, отколкото да измисляте нещо на място. Бъдете многословни. Колкото по-описателни сте, толкова по-лесно партньорът ви ще може да визуализира вашата сексуална фантазия и ще бъде в състояние да се присъедини.

Елиминирайте разсейванията. Онзи лаптоп на бюрото ви? Затворете го. Вашият партньор и ерогенните ви зони заслужават вниманието ви по време на телефонен секс точно толкова, колкото по време на секс очи в очи. Ако не и повече, тъй като е по-трудно да се настроите. Настанете се удобно. Когато започнете да говорите, се настанете, за да ви е удобно физически.

Подгответе сцената. Настроението има значение по време на секс на живо и по време на телефонен секс. Запалете ароматна свещ. Сменете чаршафите си. Носете най-секси бельото, което имате. Не се чувствайте задължени да започнете направо с мръсните приказки. Попитайте партньора си как е преминал деня му. Важно е да преминете естествено от скучен към вълнуващ разговор.

Говорете за вашите секс играчки. Опишете действията си с вибратора. Целта ви не е да стигнете до края бързо. Според някои специалисти, телефонният секс изобщо не е свързан с оргазъм, а с изживяване на удоволствието. Така че приемете телефонният секс като възможност да си поиграете с нови техники за мастурбация.

Слушайте партньора и тялото си. Като обърнете голямо внимание на всичко, което вашият партньор казва и прави, включително честотата на дишането му, ще имате по-добра представа дали натискате или не правилните бутони. Колкото по-учестен е дъхът му, толкова по-голяма е вероятността той да е на прага на оргазъм. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay