Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Тези, които са преминали през невъобразими трудности в живота си и все още имат силата да се усмихват, да бъдат позитивни и да гледат напред, заслужават специално признание. Един от тези хора е Челси Хил, която била професионална танциорка, докато не разбрала, че никога повече няма да ходи на 17 години. Днес Челси е на 29, наскоро омъжена и вдъхновява армията от хора, които следват нейният акаунт в Instagram.

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Начинът, по който Челси приела тежката си съдба и продължила напред, е наистина вдъхновяващ. Нейното мото "Танцът е танц, независимо дали вървите или се търкаляте", наистина вдъхнови всички нас.

Челси се справя с увреждането си като истински супергерой

Когато Челси разбрала какво се е случило, тя нямала представа какъв ще бъде животът й. Тя не познавала никого с подобно увреждане като нейното и нямала с кого да сподели проблемите, с които се сблъсквала. 

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Въпреки това, Челси не позволила на тези неща да й се отразят в дългосрочен план и тя дала всичко от себе си, за да се научи как да бъде независима отново. Когато попитали Челси каква е тайната на "да се изправи на крака", тя отговорила: "Да се радвате на всеки ден е най-важното нещо, което можете да направите, и също така да се обградите с хора, които искат да ви подкрепят."

Тя намерила пътя към щастието и винаги се опитва да извлече най-доброто от всяка ситуация.

Челси наистина вярва, че повторното влюбване в танца я е спасило. "Като танцьорка през целия си живот, не мислех, че ще си върна това, след като бях парализирана." 

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Тя също така отдава голяма заслуга на родителите си, тъй като те са я учили през целия й живот винаги да има положителна нагласа. 

С идеята да се срещне с други момичета като нея, Челси основала отбор по танци в инвалидни колички.

Това смело и амбициозно момиче е главен изпълнителен директор и основател на Rollettes - танцов екип в инвалидни колички, базиран в Ел Ей. Тя стартира този проект само защото искала да се сприятели, но с времето се превърнал в много повече от това.

Челси се страхувала, че след инцидента няма да намери някой, който наистина да я обича

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка

Да бъде в инвалидна количка или да има друго увреждане не прави човек по-малко обичан. И Челси е живо доказателство за това. Наскоро тя се омъжи за приятеля си, с който са заедно от 7 години, който напълно приема, почита и обожава всяка част от нея.

През целия си живот тя си представяла да стои очи в очи със съпруга си в деня на сватбата си и не позволи на инвалидността си да попречи на желанието й.

За сватбения си ден Челси подготви голяма изненада за бъдещия си съпруг. Въпреки увреждането си, Челси реши да се изправи и да тръгне по пътеката към олтара, за да може да погледне в очите на съпруга си, докато си обещаваха да бъдат винаги един до друг.

Сърцераздирателната история на едно момиче в инвалидна количка


Челси трябвало да тренира много, в продължение на месеци. "Това, което много хора не осъзнават, е че имаме повече сила на горната част на тялото, отколкото в краката. Балансирах напълно с ръцете си и размахвах краката си напред при всяка крачка!”, казва тя. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay