Тайните на порно звездите

Тайните на порно звездите

Тайните на порно звездите

В спалнята няма нищо забранено! Не бъди консервативна и достави сладострастни удоволствия както на себе си, така и на мъжа до теб. Ето някои идеи, които взехме от филмите за възрастни и начините да ги приложите спалнята. Сексът е удоволствие. Наслади му се!

 

Фантазирай

Какво прави доброто момиче:
Никога не би си признала, че фантазираш за ласките на двама мъже или пък целувка с друга жена, а мисълта, че половинката ти сънува, че прави секс с Хайди Клум те докарва до тиха истерия.

Тайната на порно звездата: Те правят неща, които повечето от нас се притесняват дори да си помислят, но урокът не е в действията, а в подхода им. Не съдят партньора заради желанията му и не се обиждат от нещата, които го възбуждат. Това че, мъжът до теб фантазира за тройка, не означава, че не те обича достатъчно или дори, че наистина би участвал в такава. Фантазиите са изключително секси аспект на чувствеността.

Страстен съвет: Поговорете и дори разиграйте някои от фанзиите си. Опиши му до най-малки подробности как целуваш друга жена или го накарай да се преструва на непознат. Споделянето на подобни преживявания не само ще запали неповторима секси искра между вас, а и ще изгради по-голямо доверие и интимност. Обсъдете предварително границите, много двойки например имат кодова дума, която значи, че трябва да спрат сценария. И не забравяй, че ключът към невероятния секс е удобството и комфорта, никога не се съгласявай да участваш в нещо, което не харесваш.



Бъди креативна в ласките

Какво прави доброто момиче: Знаеш какво възбужда партньора ти затова го правиш отново и отново.

Тайната на порно звездата: Тези кралици на удоволствието знаят много добре, че мъжете имат стотици горещи точки навсякъде по тялото си и изследването и намирането им е изключително приятно и забавно.

Страстен съвет: Нежно го ухапи по ухото или прокарай нокти по тялото му, гали стомаха му, изследвай с език всяка една част от тялото му и със задоволство гледай как потръпва в ръцете ти.



Понякога бъди егоистка

Какво прави доброто момиче:
Преуморена си от работа и не си посещавала фитнес залата от векове. Ще се радваш да отидеш ма фризьор и масаж, но вместо това отново обеща услуга на някого.

Тайната на порно звездата: За разлика от добрите момичета порно звездите не се притесняват да направят грижата за себе си и малките глезотии един от основните си приоритети.

Страстен съвет: Независимо дали е маникюр, нова прическа или скъп нощен крем, прави нещо, което те кара да изглеждаш и да се чувстваш добре възможно най-често. Това не само ще повиши самочувствието ти, а и ще те накара да засияеш. Има ли нещо по-секси?



Престани да правиш услуги

Какво прави доброто момиче:
Оралният секс е подарък, който му даваш по някакъв повод или пък му обещаваш, че ако е добър и се разходи с теб по магазините ще се съгласиш да опитате нова поза.

Тайната на порно звездата: Сексуалното желание не е типично само за мъжете и няма нужда да бъде рационализирано. Всъщност то е толкова нормално, колкото са жаждата и глада. Порно звездите правят неща, които доставят удоволствие на партньора им в замяна на неща, които доставят удоволствие на тях.

Страстен съвет: Никой не иска да се чувства манипулиран или като случай на благотворителност, така че дръж бюрокрацията вън от спалнята. Разбери какво харесва партньора ти и ако се чувстваш удобно с това му го давай щедро. Единственото изискване, което трябва да имаш е и той да бъде точно толкова отдаден на... твоето удоволствие.

106 10
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.09.2012|14:55
http://iq.tochica.com/r/2099/ --- Изчислете Вашето IQ с най - добрия тест в България :) .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay