Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!

Вижте историята на един колкото обикновен, толкова и неестествен брак

<p>Алисън Брукс (вляво) и съпругът й Алина Дейвис</p>

Алисън Брукс (вляво) и съпругът й Алина Дейвис

На пръв поглед те са просто две красиви жени, които си разменят обети по време на хомосексуална брачна церемония. В действителност обаче Алина Дейвис и Алисън Брукс са мъж и жена - хетеросексуална двойка, която сключва брак преди около две седмици в Москва.

Истинското има на Алина Дейвис е Димитрий Кожухов. Той се идентифицира като "мъж, който е силно привлечен от жени, но се чувства по-удобно в женски дрехи”.

Брачната церемония на влюбената двойка за малко да не се осъществи, заради консервативните закони в Русия относно брака. Оказва се обаче, че след като двамата са мъж и жена, властите не могат да направят нищо, за да предотвратят женитбата.

В интервю за The Huffington Post Дейвис споделя: "Попълнихме необходимите заявления и отначало начинът, по който изглеждаме, не ни създаде никакви проблеми. А това ни изненада. Но само няколко седмици преди сватбата започнахме да получаваме обаждания от отдел "Гражданско състояние”. Когато не можеха да се свържат с нито един от двама ни, се обаждаха на майка ми”.

"Вярвам, че ние създадохме един прецедент в Русия, когато става въпрос за сватби от подобно естество. Не сме единствените, които се сблъскват с този проблем. Затова двойките, които искат да сключат брак, трябва да бъдат нащрек и да знаят, че никой няма право да им забранява венчавка”.

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!Алина Дейвис (вляво) и Алисън Брукс

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!

Алина казва още, че целият персонал в учреждението бил възмутен, когато двамата със съпругата му се появили като булки. Те дори били облечени в еднакви рокли. Надява се обаче, че тяхната сватба ще бъде пример за всички двойки, които са се обвързали в такъв тип съюз.

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!Алина (вляво) и съпругата му Алисън

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!Алина (с черната блуза) твърди, че той е мъжът в семейството

Съпругата му, която използва името Алисън Брукс като псевдоним, но се представя просто като Алиса, казва, че е лудо влюбена в Дейвис и се надява двамата да имат поне две деца. Алиса твърди, че от самото начало е знаела, че Алина е мъж. За първата им среща казва: "Приближих се до нея и й казах, че е много красива”.

Тези красиви момичета всъщност са съпруг и съпруга!

Дейвис от своя страна добавя: "Аз съм мъж с нормална сексуална ориентация и, както виждате, ценя женската красота. Трябва да сме ясно, че желанието ми е да угодя на собствения си идеал. Смятам, че жените са по-добрият пол. Красиви са. И мисля, че е прекрасно, когато един мъж прилича на жена.

Това няма нищо общо с хомосексуалността. В идеалните ми представи, човек има в себе си както мъжки, така и женски черти. Това е най-високото равнище на личностното развитие”.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay