10 красиви манекенки, които са били мъже

Няма да повярвате, че тези невероятни жени по рождение са мъже

10 красиви манекенки, които са били мъже

Транссексуалността не буди еднакви настроения у различните хора. По-често тя бива отхвърляна, отколкото приемана. И смятана по-скоро за "извратено хрумване", а не за избор.

Едва ли предполагате, че някои от моделите, изявяващи се по кориците на известни модни списания, всъщност са транссексуални. Те изглеждат и се чувстват като жени, но са родени с мъжки полови органи. 

1. Андрей Пеич
В Jenite.bg вече сме ви разказвали историята на сръбско-австралийския модел. Андрей Пеич попада в категорията на т.нар. "андрогенни модели” и е известен с това, че еднакво добре се справя с рекламирането както на мъжки, така и на женски дрехи.

Класира се на 18-то място в класацията на models.com "Топ 50 на мъжките модели” и заема 98-ма позиция в чарта на FHM за 100-те най-секси жени за 2011 година. Негова снимка можете да видите по-горе в статията.

2. Леа Т.

10 красиви манекенки, които са били мъже

Бразилката Леа Т. е родена като Леандро Серезо през 1981 година, но това не й пречи да се превърне в един от най-успешните транссексуални модели в днешно време.

За Леа се знае още, че е музата на модна къща Givenchy.

3. Клаудия Чариез

10 красиви манекенки, които са били мъже

Не е за вярване, че Клаудия е родена като мъж, нали? Транссексуалността й не я спира да осъществи мечтата си и тя се превръща в успешен интернационален модел.

Чариез е отхвърлена от "Следващият топ модел на Америка”, както и от други модни риалити шоута през 2008-а, но по-късно през годината става победителка шоуто на Тайра Банкс "Следващият топ транссексуален модел на Америка”.

4. Айсис Кинг

10 красиви манекенки, които са били мъже

Родена като Дарел Уолс през 1985 година, американският модел Айсис Кинг добива популярност, когато става първия транссексуален модел, допуснат до участие в "Следващият топ модел на Америка”. Тя се състезава в цели два сезона на шоуто.

5. Флоренсия де ла Ви

10 красиви манекенки, които са били мъже

Аржентинката се ражда през 1976 година с името Роберто Карлос Тринидад, но с течение на времето се превръща в една от най-разпознаваните транссексуални актриси в света. Де ла Ви се е снимала в сапунени опери и в различни списания. По едно време става редактор на списание.

В момента Флоренсия е омъжена и има две деца - близнаци, родени от сурогатна майка.

6. Сирапасорн Атаякорн

10 красиви манекенки, които са били мъже

Тайландката, позната още като Сами, печели конкурса "Мис интернационална кралица” през 2011 година.

7. Камила Асанка

10 красиви манекенки, които са били мъже

Моделът от Шри Ланка е едно от най-красивите лица в световната модна индустрия. Тя също така взима участие в конкурса "Мис интернационална кралица” през 2011 година.

8. Каролайн "Тула” Коси

10 красиви манекенки, които са били мъже

Британският модел е една от най-известните транссексуални жени в света. Каролайн Коси е позната и като транссексуалното момиче на Бонд. Снима се за "Playboy” и написва автобиография, озаглавена "Аз съм жена”.

9. Роберта Клоуз


10 красиви манекенки, които са били мъже

Бразилката е първият модел, който се снима преди операцията за смяна на пола в списание. Роберта прави това в бразилското издание на "Playboy”.

След като през 1989 година си прави въпросната операция, Клоуз позира гола за бразилското мъжко списание "Sexy” и е обявена за "Най-красивата жена на Бразилия”.

Има спекулации обаче, според които Роберта не е родена като мъж, а като хермафродит.

10. Малика

10 красиви манекенки, които са били мъже

Индийката е транссексуална жена, която е претърпяла четири хирургични интервенции и безброй други медицински процедури, за да се превърне в жената, която е вярвала, че трябва да бъде още от най-ранна възраст.

През 2011 година тя става първата индийка, избрана да участва в ежегодния конкурс "Мис интернационална кралица”, който се провежда в Тайланд.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

14 13
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 19.05.2014|16:46
Изобщо не си личи, че някога са били мъже.
5
Не е посочен 19.05.2014|16:39
Като ги гледам колко женствени и красиви са си мисля, че може би понякога и майката природа греши. ;)
4
Не е посочен 19.05.2014|16:22
Забелязва се мъжкото в тях и това не ми харесва .
3
Не е посочен 19.05.2014|16:08
Пеич все още си е мъж, той е от така наречени андрогенни модели.
2
Не е посочен 19.05.2014|12:57
Неми харесват сякаш..
1
Не е посочен 17.05.2014|14:32
на повечето не им личи че са били мъже
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay