Това е напиткта, която ще подобри с*ксуалния ви живот

Това е напиткта, която ще подобри с*ксуалния ви живот
Canva

Ново проучване разкри най-популярната напитка преди секс.

Въпреки че много хора я пият, защото има приятен вкус, благодарение на състава си тя позволява и по-силно удоволствие.

Вкусна топла напитка преди лягане може да освежи сексуалния ви живот, показват нови изследвания. Всички сме наясно, че определени храни могат да предложат редица ползи за здравето – от поддържане на младостта на кожата до намаляване на риска от заболяване. Но знаете ли, че има напитка преди лягане, която може да подобри сексуалния ви живот?

Данните са събрани от сайта за запознанства "Illicit Encouters", като са анкетирани 2000 души. Чаша топло мляко е на четвърто място с 10%, тъй като респондентите смятат, че им помага да се отпуснат. Чай от мента, чай от лайка и кафе също влизат в списъка.

Пет процента от анкетираните казват, че обичат да бъдат добре хидратирани преди всяка напрегната дейност и да изпият чаша вода.

На първо място бе горещ шоколад. Почти всеки пети (19%) участник е склонен да изпие шоколадова напитка преди действието да започне. Шоколадът е афродизиак, така че е напълно логично.

Шоколадът наистина може да подобри сексуалния ви живот заради свойствата си на афродизиак. Сладката наслада съдържа аминокиселината L-аргинин, която повишава чувствителността в интимни моменти.

Шоколадът може да подобри притока на кръв и да насочи азотния оксид към ерогенните зони, повишавайки чувствителността при допир.

Ако искате да увеличите сексуалната си сила с помощта на шоколад, черният шоколад е идеален. Той има по-високо съдържание на L-аргинин, което може да помогне за понижаване на кръвното налягане и подобряване на здравето на сърцето, което потенциално води до повишена издръжливост за по-дълги интимни сесии.

Не само, че шоколадът наистина работи в спалнята, но и лакомството повдига настроението ни. Съдържа фенилетиламин (PEA), наречен "романтичен химикал", който насърчава чувството на радост и привличане

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay