Тренировка за оргазъм

Тренировка за оргазъм

Тренировка за оргазъм

Учудващо е, че след стотици изследвания и години на полемика между сексолози - все още има разногласия относно това съществува или не женското място на удоволствието, G-точката. Разбира се, повече са тези, които застъпват идеята, че такова физиологично място все пак има, но какво от това?

 

Темата за женския оргазъм е стара, колкото света, а по нея сме чували какво ли не - че жените достигат до вагинална кулминация само след една определена възраст, че клиторната стимулация всъщност не води до истински хубав финал, а само до... хм, полвинчат такъв.

 

Една италианка идва на помощ на всички обезвередени дами, опитвали какво ли не, за да стигнат до върха на удоволствието. Според д-р Емануела Джанини G-точката не само съществъва, но именно тя е нашия таен коз към висшия оргазъм.

 

"Всички сексолози трябва да се съсредоточат именно върху тази част от женската физиология - тази точка е пътят към всичко, което лекарите предпочитат да заклеймят като трудно постижимо в леглото", категорична е тя.

 

"Стимулацията на тази точка може да позволи на всяка жена да изпитва вагинален оргазъм, а самата точка може да бъде открита с помощта на ултразвук”, твърди Джанини. Лекарката е разработила специални упражнения и пози, чрез които жените, за които вагиналният оргазъм е непознат, могат да се научат да го изпитват.

15 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay