Хороскоп за Ретрограден Меркурий: Кои зодии ще бъдат най-силно засегнати

Отново е това време на годината, за съжаление. От 21 април до 17 май Меркурий е ретрограден във фиксирания земен знак на Телец, което води до период от време, в който трябва да се справите с миналото си. Телец, Лъв, Скорпион и Водолей усещат най-много тази ретроградност на Меркурий, докато Дева и Козирог преживяват малко по-лесно.

Когато една планета стане ретроградна, това е знак, че сте в период, в който трябва да преразгледате, преработите и преработите областта от живота, управлявана от тази планета. Меркурий управлява комуникацията, пътуването и технологиите, които са много важни теми в ежедневния живот. В Телец, управляван от Венера, този ретрограден Меркурий ви кара да се съсредоточите върху финансите и взаимоотношенията си. Без импулсивни покупки! Спестете пари винаги, когато можете. Мислете, преди да говорите, а когато става въпрос за любовния ви живот, приемайте нещата много бавно.

Телецът има репутация на доста упорита личност и в комбинация с ретрограден Меркурий в Телец е много лесно да изпаднете в подобно поведение, без да го осъзнавате. Можете да влезете в големи спорове по дребни дребни въпроси, които всъщност не са толкова дълбоки, но отказвате да отстъпите, само защото не искате да сте "грешни". Поемете дълбоко дъх и си спомнете важността на компромиса сега.

Овен

Ако наистина не разбирате стойността на парите, сега ще разберете! Не, няма магически да загубите всичките си средства сега, но ще се натъкнете на тежки последици, ако не харчите отговорно.

Телец

Внимавайте какво говорите! Меркурий е ретрограден във вашия знак, така че определено ще получите най-тежък удар. Ако не можете да намерите правилните думи, които да кажете, отделете секунда за размисъл, преди да говорите. Ако нещо не работи, не се ядосвайте - направете си почивка и се върнете по-късно. Ключът към оцеляването в тази ретроградност е търпението.

Близнаци

Бивши от всякакъв вид се завръщат и от вас се иска да се справите с тях бързо. Има няколко бъркотии, които сте направили (или на които сте били изложени), които не са били разрешени и преди да можете да продължите напред, трябва да натиснете пауза и да ги оправите.

Рак

Внимавайте да не се скарате с приятели. Ако някой от вашия отбор се държи съмнително, не се колебайте да се дистанцирате от него. Възможно е да има някои спорове или малки злополуки, но ако запазите равновесие, можете да избегнете големи битки. Сега откривате кои са истинските ви приятели.

Лъв

Няма друг начин да го кажем - напрежението изпълва работното място и представянето ви в момента оказва голямо влияние върху бъдещето ви. Направете всичко възможно и мислете извън кутията, когато срещнете проблеми. Предайте всичко навреме и не избягвайте подробностите. Наградите ще си заслужават в края на ретроградността!

Дева

На първо място, уверете се, че сте проверили три пъти всичко - от вашите билети до вашия багаж до часовете на пристигане/заминаване, ако изобщо пътувате през следващите няколко седмици! Проблемите с планирането са огромни по време на този ретрограден Меркурий и ако не се борите да останете на върха на всичко това, лесно ще бъдете претоварени.

Везни

Всички неплатени дългове, които дължите, трябва да бъдат платени и в този момент инкасаторите на практика чукат на вратата ви. Може би сте без дългове, в който случай ще трябва да преследвате други хора, за да ви дадат парите, които ви дължат. По-добре чековата ви книжка да бъде балансирана до края на тази ретроградност!

Скорпион

Сезонът на белезниците е за вашия знак, но благодарение на ретрограден Меркурий любовният ви живот е изпълнен с драма. Първо, вашите бивши определено се връщат. Второ, ако сте необвързани, е много вероятно да получите смесени сигнали от потенциални партньори. Получавате призрак (случайно или не), нямате късмет да намерите забавление и просто не получавате всичко, което искате от любовния си живот в момента. Не бързай.

Стрелец

Огледай се наоколо, Стрелец. Има много неща за подреждане, има тонове лоши навици, от които трябва да се откажете и в резултат животът ви е в състояние на безпорядък. Организирайте се. Спрете да ядете бърза храна. Трудно е да се откажете, но това е битка, която трябва да спечелите. Здравословните навици, които си създадете сега, ще продължат много, много дълго време.

Козирог

За вас този ретрограден Меркурий ще премине най-леко в сравнение с всичките дванадесет знака. Най-големият проблем, за който трябва да внимавате, е да се сблъскате с бивш партньор. Това дори не е нещо лошо - може да е вашият шанс да намерите тази изгубена искра и да започнете нещо ново с тях! Само не забравяйте да вървите бавно.

Водолей

Електрониката у дома не е нещо, на което можете да разчитате в този период. Опитайте се да я поправите, ако е възможно - ако купите нещо ново по време на ретроградността, вероятно и то ще се развали. Има и драми със съквартирантите/семейството и вие получавате ролята на посредник. Запазете спокойствие и бъдете търпеливи, докато се справяте с тях.

Риби

Има толкова много неща, които искате да кажете точно сега, но винаги, когато си отворите устата, просто не излиза правилно. Тази ретроградност е тук, за да ви научи колко е важно да мислите, преди да говорите или дори по-важното, да мислите, преди да действате. Сега проблемите с колата са много по-вероятни. Ако автомобилът ви се държи странно, прегледайте го!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay