Число на взаимоотношенията - как да разберем с кого си подхождаме

Число на взаимоотношенията - как да разберем с кого си подхождаме

Ако ни следите внимателно, вероятно вече сте забелязали, че нумерологията е науката към, която сме силно заинтересовани в момента. Наскоро споделихме с вас как да изчислите числото на своя жизнен път и какво означава то за кариерното ви развитие. Днес обаче ще се насочим към много по-обичана за всички тема, именно любовта и връзките.

Всички ние имаме различни числа, произлизащи от нашето име и рождена дата. Едно от тях е числото на нашите връзки. То се извлича от буквите на вашето име и описва естеството на вашите взаимоотношения, как се справяте с другите и от какво се нуждаете.

Как да разберем кое е нашето число?

Най-напред ще ви е необходимо вашето собствено име. Ако използвате псевдоним, той също върши работа. По същия начин, ако сте променили фамилното си име след брака, можете да използвате или рожденото си име, или брачното си име, в зависимост от това с кое се чувствате най-добре.

След това отбележете число върху всяка буква. Използвайте таблицата по-долу, за да видите на кое число отговарят буквите от вашето име. Запишете ги всички и ги съберете, докато получите число между 1 и 9. Готово!

Число на взаимоотношенията - как да разберем с кого си подхождамеcosmopolitan.com/KHADIJA HORTON

Ето какво значение носи всяко число:

1-Колкото повече, толкова по-добре. Вие привличате хората със своята увереност и харизма. Лесно се сприятелявате, но всъщност не обичате да се сближават твърде много. Предпочитате да имате широк кръг от случайни приятели, отколкото шепа супер близки приятели. В любовта можете да бъдете спонтанни и упорити. Обичате да ви се възхищават и ако чувствате, че не сте номер едно за обекта на желанията ви, веднага се оттегляте.

Подхождате си с числата 1, 2, 5 и 9.

2-Вие жадувате за интензивност и близост във вашите взаимоотношения. Колкото по-здрава е връзката, толкова по-добре. Трябва да се чувствате физически и емоционално близо до партньорите си и харесвате всички традиционни актове на романтика. Същевременно вие сте много чувствителни. Затваряте се в себе си, ако се чувствате несигурни.

Число на взаимоотношенията - как да разберем с кого си подхождаме

Подхождате си с числата 2, 4, 6 и 8.

3-Вие сте артист и социална пеперуда. В природата ви е да съблазнявате. Завоеванията идват и си отиват... Не обичате да бъдете обвързани и винаги сте нащрек за интересен нов човек, с когото да се свържете.

Подхождате си с числата 1, 5, 7 и 8.

4-Вие сте практични, дисциплинирани и последователни. Обичате реда и организацията, дори и в най-близките си отношения. Мирът и хармонията са много важни за вас и избягвате драмите и конфликтите. Понякога обаче копнеете за страстна среща и ако нещата станат твърде  лесни, вероятно ще разтърсите всичко.

Подхождате си с числата 2, 4, 6 и 8.

5-Разнообразието е вашето нещо. Вие сте интелектуални, остроумни и остри. Имате дълга опашка от хора, които искат да излизат с вас, което е добре, защото лесно се отегчавате. Нуждаете се от партньор, който може да ви забавлява, да бъде в крак с вас, да ви даде пространство и да не очаква да сте до него 24/7.

Подхождате си с числата 1, 5, 8 и 9.

Число на взаимоотношенията - как да разберем с кого си подхождаме

6-Вие харесвате хората и не сте склонни да участвате в какъвто и да е вид конфликт. Спокойни сте и обичате отношенията ви да са спокойни и равномерни. Давате приоритет на приятелствата си и обичате да имате стабилни и дългосрочни връзки, изграждайки щастливо гнездо, където се чувствате сигурни и защитени.

Подхождате си с числата 2, 4, 6 и 8.

7-Вие сте мечтателка, но вашето живо, романтично въображение може да създаде проблеми във взаимоотношенията, защото подхранвате идеализирани визии за любовта. Вие сте очарователни и чувствителни и лесно се влюбвате. Във въображението ви нещата изглеждат по-добре, отколкото в реалния живот.

Подхождате си с числата 3, 5, 7 и 9.

8-Вие сте силен играч: решителна, контролираща, мотивирана и организирана. Имате склонността да бъдете малко властни в романтичните връзки, защото харесвате нещата да се развиват по ваш собствен начин. Успокойте се малко. Доверието е жизненоважно - трябва да почувствате, че партньорът ви е сто процента зад вас. В противен случай ще бъдете нервни и тревожни. Вашата упоритост да накарате нещата да работят обикновено може да преодолее повечето препятствия.

Подхождате си с числата 2, 3, 4 и 6.

9-Свободен дух! Вие сте супер дружелюбна и спокойна, с голям кръг от приятели и познати. Рядко обаче се задържате на едно място за дълго, което може да направи обвързването проблем. Мразите да сте вързани. Обичате да се скитате и да изследвате света. Но със също толкова креативен и свободолюбив партньор можете да сте щастливи.

Подхождате си с числата 1, 2, 5 и 7.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay