Шварценегер си призна. Има извънбрачно дете

Причината за раздялата е... извънбрачно дете

Шварценегер си призна. Има извънбрачно дете

Екшън-звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че със съпругата му Мария Шрайвър са се разделили, след като той й признал, че има дете от член на обслужващия персонал.

 

"След като напуснах поста губернатор, разказах на жена си за станалото, което се случи преди около десет години", споделя 63-годишният актьор пред "LA Times". "Разбирам и заслужавам чувствата на гняв и разочарование сред моите приятели и семейство. Няма извинения и поемам пълната отговорност за болката, която причиних. Извиних се на Мария, на децата си и на моето семейство. Наистина се разкайвам за стореното" продължава още "Терминаторът".

 

Американското издание не разкрива името на жената или това на детето. От изданието обаче посочват, че тя е напуснала работа (по взаимно съгласие) през януари тази година, след като работила за двойката в продължение на 20 години. Изданието също така цитира анонимен източник, който твърди, че Шварценегер е поел финансова отговорност за детето от самото му раждане.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.05.2011|09:50
Ето каква била причината за развода на Шварценегер. Да има дете от прислужницата си от 10 години и толкова време да пази тази тайна от жена си, направо не мога да повярвам! Все пак е голям човек и сам решава какво да прави с живота, не сме ние тези, които трябва да го съдим.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay