Ще се съберат ли Кортни Кокс и Дейвид Аркет?

Тайни срещи, ама не съвсем

Ще се съберат ли Кортни Кокс и Дейвид Аркет?

Актрисата Кортни Кокс и бившият й съпруг Дейвид Аркет си уредиха тайна среща. Папараци обаче ги щракнали да излизат заедно от ресторант в Малибу, след което двамата поели в различни посоки.

 

На снимките се вижда, че Дейвид явно се е постарал да изглежда добре за Кортни и да я впечатли, защото е облечен в елегантен пуловер и кожено яке, вместо да се появи в обичайния си размъкнат стил. За разлика от него пък Кортни е с екип за фитнес и изглежда доста небрежна.

 

Наскоро Кортни Кокс призна в интервю, че още има чувства към Дейвид и че допуска, че след време двамата може отново да се съберат. "Не знам какво крие бъдещето, всичко е възможно", двусмислено заяви тогава звездата от сериала "Агнешко".

 

При раздялата си двамата заявиха: "оставаме най-добри приятели и отговорни родители на нашата дъщеря и все още изпитваме дълбока обич един към друг".

 

Кортни Кокс и Дейвид Аркет се ожениха през 1999 г. Дъщеря им Коко Райли Аркет се роди през 2004 г.

46-годишната Кортни Кокс се прочу с участието си в сериала "Семейни връзки" в края на 80-те години на миналия век и с ролята си в хитовата поредица "Приятели". Актьорската кариера на 39-годишния Дейвид Аркет започва през 90-те години. Холивудска слава му носи участието във филма "Писък" заедно с Кортни Кокс.

 

През годините Кортни Кокс и Дейвид Аркет бяха сочени за една от най-стабилните двойки в Холивуд.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay