Лъжите в брака – пречат или помагат

Топ 5 на лъжите в брака

Във всички отношения рано или късно се прокрадват малките премълчавания и лъжите. Понякога те закрепяват отношенията, а друг път ги разклащат тотално и из основи. Ето някои от типичните лъжи във всеки брак и по-дълги връзки. Прочетете и вижте дали ще откриете себе си в нашия Топ 5:

 

Лъжа № 1

Изглеждаш страхотно... 

До тази лъжа прибягват партньорите, които са от доста време заедно. За всяка жена, а и за всеки мъж, е от значение да изглежда добре. Затова следващия път, когато мъжа ви попита как изглежда в костюма от миналата година, кажете му, че наистина ви харесва. Нека да прочете в очите ви, че го намирате за привлекателен и секси.

 

Лъжа № 2 

С теб съм имала най-хубавия секс!

Да се поддържа запелен огънят в един брак, не е никак лесна задача. На много мъже – да не кажем на всички, също така им е особено неприятно да знаят за невероятния секс, който сте правили преди да се обвържете. Така че по-добре придържайте се към тезата, че никой друг мъж не ви е доставял върховно удоволствие.

 

Лъжа № 3

Майка ти е невероятна жена

Както се казва, когато се жениш се жениш не само за човека, а и за роднините му. И така в комплект с любимия мъж пристигат майката и бащата, евентуално брата и сестрата, или досадният братовчед, който от години ви харесва от доста време, но не чисто приятелски или по семейна линия. Искреността в случая не е най-доброто решение, защото на никой мъж не би му харесало да чуе лоши думи за маминка или  за големия си братовчед, който е издигнал на пиедестал, но понякога се налага да се казва истината. Гласуваме с две ръце: "За!". 

 

Лъжа № 4 

Снощи изпитах оргазъм

Лошо е да лъжете относно сексуалния си живот. Трябва да споделяте с мъжа си какво ви харесва или не ви харесва в леглото. Може да си мислите, че като го излъжете за представянето му в леглото, няма да нараните егото му. Но начинът, по който се чувствате е по-важен от егото му. Изберете истината и поработете по въпроса както с комуникацията, така и с креватната гимнастика. 

 

Лъжа № 5

Всичко е наред, скъпи! 

В превод тези думи означават: "Разстроена съм. Не, нещата не са добре!". Опитвате се да проверите дали той може да чете мисли? Е, ние ще ви кажем, че не може. Ако си премълчавате какво ви наранява или не обсъждате грешките, които и двамата допускате, накрая вие ще сте губещите. Помогнете му. Повечето мъже казват: "Ще направя каквото тя иска, проблемът е, че не знам какво иска". Кажете му!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay