5 начина да НЕ убиете съпруга си

5 начина да НЕ убиете съпруга си

Понякога искам да убия съпруга си. Поради някои законови норми (и възможността за доживотен затвор), това не може да се случи. 

Всичко от което се нуждаеш е любов! Това е песен на Бийтълс, трябва да е истина - нали?

Лъжи... Любовта със сигурност не е всичко, от което се нуждаете. Въпреки любовта към съпруга и децата, няма как всичко да е положително и прекрасно през цялото време.

Ако изпитвате стрес от някои свои емоции, трябва да знаете, че е НОРМАЛНО да изпитвате негативни чувства към партньора си понякога. 

Има моменти, когато се замислям дали има начини да го убия, без да отида в затвора. Но съм прекалено сладка за затвора, а опитът за убийство не е сладък. Не казвам, че наистина искам да го убия (домашното насилие не е шега), но просто съм уморена. Омръзна ми да бъда опора, готвачка, чистачка, домакиня, работник, гладачка и помощник и… добре, споменах ли, че съм уморена? Отдавна съм уморена.

Понякога бракът може да бъде такова влакче на ужасите, дори ако сте женени за най-добрия си приятел. Понякога е цяло чудо, все още не сме си загубили ума. Поне не изцяло.

Как да НЕ убиеш съпруга си

Махни се от него

Тук не говорим за законна раздяла, нямате нужда от ТОЛКОВА много място. Говорим за ден с момичетата, вечер с момичетата, дори само за нещо, което правите САМА. 

Ако наистина сте ТОЛКОВА ядосани, може би една нощ в хотел ще ви помогне да се отпуснете и да помислите за личните си приоритети...

Направете списък с нещата, които обичате в него, за да не убиете съпруга си!

Има дни, в които може да се наложи да бръкнете доста дълбоко, за да намерите тези неща. Да си женен не означава, че обичаш всичко в този човек. Това означава, че се опитвате да обичате всичко. Така че, започнете да правите списъка.

Сложете слушалки, за да не убиете съпруга си

Понякога просто е хубаво да покрещите на музика, за да забравите за живота си, съпруга си и децата си. Изберете няколко песни, които обичате НАИСТИНА силно, и по някакъв начин това ще отнеме част от негативнате енергия и ще я обработи за минути. Така че следващия път просто сложете слушалките си и се раздвижете малко.

Уредете си срещи, за да не убиете съпруга си

Винаги е забавно да се смеете заедно и да се наслаждавате на вкусна храна!

Вижте други хора, за да не убиете съпруга си

Тук говорим за излизане с приятели и виждане на съпруга ви в спокойна социална ситуация срещу напрегнатия ви домашен живот. Може да ви помогне да го видите по начина, по който сте го виждали, когато сте се срещали и да ви върне на по-добро място. 

Искам да убия съпруга си.

Да, всички сме били там. Няколко неща, върху които да помислите:

Всички сме били там. Не се чувствайте сами — сякаш бракът на всеки друг е идеален. Всички се борим!

Не винаги е така. Винаги има спадове и възходи и много сюжетни обрати. Просто запомни това.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay