6 признака, че е време спешно да прекратите настоящата си връзка

6 признака, че е време спешно да прекратите настоящата си връзка
Pexels

Много жени продължават да живеят или да се срещат с мъж, въпреки факта, че той им носи само болка и страдание. Нека разберем кои са тези предупредителни знаци, които говорят, че трябва да напуснете незабавно мъжа до вас и никога да не се върнете при него.

Той е близък приятел с бившата си

Общуването с бившата определено е причина незабавно да напуснете мъжа. Никой нормален представител на силния пол няма да направи това, защото е достатъчно лесно да се поставите на мястото на настоящата си страст, за да разберете, че приятелството с предишния партньор може да я нарани. Ако мъжът общува твърде много с бившата си, тогава той или е глупав, или изобщо не ви цени.

Той ви казва, че не сте добре с главата

Ако мъжът се опитва да убеди половинката си, че нещо не е наред с нейното психическо състояние, това означава, че той е просто манипулатор. Такива мъже действат по този начин, за да подкопаят самочувствието на жената. Това са много коварни и опасни представители на силния пол, затова трябва да стоите настрана от тях.

Страхувате се да кажете истината

Това най-ясно показва, че връзката ви е тръгнала по грешен път. Отношенията ви определено не могат да се нарекат здрави. Когато двама души са заедно, те нямат тайни един от друг. Ако партньорът ви реагира агресивно на нещо, така че криете фактите от него, това не е нормално. Трябва да прекъснете такава връзка.

Постоянни кавги

Понякога хората може да се карат и дори да си крещят един на друг. Ако мъжът и жената се карат постоянно, тогава определено има нещо нередно в такава връзка. Особено важно е бързо да избягате от мъж, който се ядосва за всяко малко нещо. Ако цените нервите и здравето си, не се приближавайте нито за минута до такива типове.

Прекалено много комплименти

Всички жени обичат приятни думи за външния си вид и характер. Много манипулативни мъже обаче използват това в своя полза. Те бомбардират жертвите си с комплименти, за да приспят бдителността им. В повечето случаи такива мъже започват да нараняват своята половинка с времето.

Непостоянство

Днес ви обича, а утре не можете да се свържете с него по телефона. Вчера ви е носил на ръце, но днес не може да дойде, въпреки че сте болни и се нуждаете от него. Ако мъж се появява и изчезва ненадейно, това означава, че той не се нуждае от вас. Просто ви използва.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay