7 причини, поради които връзките успяват

Няколко причини за успех на отношенията

7 причини, поради които връзките успяват

Разликата между успешните връзки и тези, които са същински провал, не е една. Има редица фактори, които определят успеха на една връзка. Например добрата комуникация води до доверие и т.н. За да разберете дали вие и вашият партньор имате успешна връзка, прочетете тези 9 причини, поради които връзките успяват.

1. Имате силна основа от самото начало

Много по-лесно е да се изгради връзка с течение на времето, отколкото всичко да се случва прекалено бързо. Началото на връзката е чудесна предпоставка за развитието й. Ако всичко се случва както трябва още от самото начало, силно вероятно е всичко да върви добре и по-нататък.

2. Има доверие и честност по всяко време

Няма никакви лъжи между вас, дори съвсем малки. Трябва да бъдете напълно прозрачни и да бъдете повече от искрени един с друг. Ценете доверието.

3. Не потискате малките неща

Добре е да казвате всичко, което мислите, дори да ви се струва малко и незначително. Премълчаването дори на дребни детайли е огромен проблем, защото всичко се натрупва и в даден момент единия от двамата ще избухне. Ако разрешавате дори дребните проблеми на момента, всичко ще бъде наред.

4. Продължавате да работите върху връзката си

Това означава, че намирате начини да поддържате връзката си вълнуваща. Правите забавни неща заедно, интересувате се от това какво се случва с вашия партньор и измисляте нови начини винаги да го изненадвате.

5. Комуникирате

Това е най-важното условие за една връзка. Умението да можете да говорите с партньора си за абсолютно всичко е изключително важно. Без комуникация всяка една връзка е обречена.

6. Правите компромиси

Още едно златно правило на успешната връзка: компромисите. Това е тайната, за да останете заедно и да се обичате все повече с всеки изминал ден. Ако не правите компромиси, във вас ще се събере гняв и разочарование.

7. Приятели сте

На първо място трябва да усещате човека до себе си като приятел. Лесно можете да бъдете любовници, приятелството е по-важно. Когато намирате всичко, което се нуждаете, в един човек- приятелство, подкрепа, любов, страст и т.н., ще искате винаги да бъде до вас и ще правите всичко възможно, за да го задържите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay