7 типа мъже, от които да бягате като от чума

7 типа мъже, от които да бягате като от чума

Всяка от нас има моменти, в които се чуди защо привлича само неподходящи мъже. Изключително неприятно е, когато поредната среща се окаже пълен провал. Това не трябва да ви отчайва - нормалните мъже не са само фикция или плод на въображението. Просто трябва да сте наясно какво да избягвате:

Вманиаченият по фитнеса

Виждате тези момчета все по-често. Те обикновено са доста привлекателни с изваяните си плочки и добре оформени ръце изрязани ръце, които могат да пробият тухлена стена. Те обичат природата и обожават да пътуват и дори участва в маратони. Всичко е страхотно, докато нощните ви излизания не се превърнат в повтарящи се пътувания до фитнеса. Може да отидете на екскурзия в Маями, но вместо да трупате тен на плажа, вие трябва да го аплодирате, докато завършва 10-ия си маратон тази година.

Отношенията с такъв човек са едно голямо състезание. Никога няма момент, когато той да се отпусне и ще очаква и вие да сте постоянно в движение с него.

Всезнайкото

Този мъж изглежда страхотен, той е умен, добре изглеждащ, обича да чете. Намираш това за много, много секси. Впоследствие започвате да се чудите дали сте в състояние да сте в крак с неговите интелектуални разговори. Проблемът с този мъж е, че той обикновено харесва жени, които са много умни. Въпреки това, тъй като неговата интелигентност е на друго ниво, той постоянно ще ви коригира, особено когато те около други хора. Ако не сте на ниво, той често е дребнав, целенасочено или не.

Мъж, но всъщност дете

Този тъп мъже се срещат в ралзични форми. Той обикновено работи, има собствен апартамент, дори има спестовна сметка. Стаята му обаче прелива от екшън фигурки и видеоигри. Майка му идва да чисти и готви... А когато тя спре, майката ще станене вие.

Мамино момченце

Маминото момченце е като антитеза на това, което повечето жени искат в един мъж. Той буквално тича при майка си за всичко, дори не може да вземем сам решение, което касае двама ви. майка му е покрила всички фронтове - той просто няма нужда от събеседник в живота. Цял живот с такъв тип човек означава живот на състезание. Не си заслужава.

Агресорът

Връзката с такъв мъж често прераства в истински кошмар, който никоя жена не заслужава. Всичко го разочарова, той е като бомба със закъснител. Може ли да става дума за неразрешени проблеми с гнева? Кой знае, но бягайте бързо, преди да станете жертва на домашно насилие.

Мързеливецът

Когато го срещнахте за първи път, си помислихте, че безгрижният му подход към живота е толкова освежаващ в свят, пълен със суматоха. Скоро ще започнете да осъзнавате, че неговият отпуснат начин на живот е просто мързел. Той не само е мързелив, но му липсва мотивация, като винаги обвинява обществото за собствените си неволи и неуспехи.

Отрицателният

Той обвинява другите хора за всичките си падения. Той никога не поема напълно отговорност за собствените си действия, поради което не се разбира добре с хората. Той е глупак под прикритие, защото изглежда добър човек, но винаги се оплаква от нещо. Стойте далеч и далеч от тези момчета, защото негативизмът ще вгорчи живота ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay