9 знака, че той иска връзката ви да премине на следващо ниво

Няколко неща, които издават, че намеренията му са сериозни

9 знака, че той иска връзката ви да премине на следващо ниво

За някои двойки са нужни седмици, дори месеци да сложат някакъв етикет на отношенията си. Може би сте в ситуация, в която нещата са се случили случайно, но започват да се появяват чувства или сте класифицирали връзката като "несериозна", но е неловко или пък нито един от двамата не иска да определи какви са тези отношения. Ако не знаете точно къде се намирате и какво се случва, ето няколко признака, че той иска връзката ви да премине на следващо ниво:

  1. Познавате приятелите му

    По-точно сте се запознали официално с тях, по негово желание. Защото ако сте се срещнали съвсем случайно, ситуацията не е същата. Ако излизате с него и приятелите му и по никакъв начин не се притеснява да ви представи пред тях, той има сериозни намерения към вас.

  2. Води ви на "събития за двойки"

    Да се запознаете с приятелите му е едно. Но да ви заведе на вечеря, на която присъстват само двойки, това е съвсем друго. Човек, който не иска да бъде с вас, няма да ви заведе на място, на което има само двойки.

  3. Спали сте заедно, без да правите секс

    Ако можете просто да спите заедно, без да се чувствате длъжни да правите секс, това е добър знак. И колкото по-често се случва, толкова по-добре. Ако това е просто един случаен флирт за него, едва ли ще се задоволи само с гушкане.

  4. Семейството му знае за вас

    Срещата с родителите е огромна стъпка. Така че, ако той не е готов за това, не е голям проблем. Но ако семейството му знае за съществуването ви, това е страхотно. Той не би споделил на семейството си, ако смята връзката ви за мимолетна.

  5. Изминали сте труден път заедно

    Ако не приема отношенията ви на сериозно, той просто няма да се вижда с вас, докато преминава през някакъв труден период и няма да е до вас, ако вие преминавате. Ако сте заедно през трудните моменти, значи държите един на друг.

  6. Включва ви в плановете, които прави

    Ясно е, че не прави планове за живота си с вас след 10 години, но ако ви включва в плановете си за следващите седмици, това е много добър знак.

  7. Получавате съобщения, които издават, че си мисли за вас

    Ако приема отношенията ви просто за поредния флирт, вероятно ще получавате секси съобщения и то не особено често. Ако ви пише по-често и то неща, които са малко по-задълбочени, вероятно сте важна за него.

  8. Отменя плановете си, за да ви види, въпреки че ви е виждал няколко пъти тази седмица

    Ако променя плановете си, заради вас, пътува по няколко часа, само за да ви види и т.н., отношенията ви са готови да преминат на следващо ниво.

  9. Кога някой попита коя сте вие, той отговаря "моята приятелка"

    Щом ви нарича "моята приятелка", нещата са ясни. Щом го казва на глас, значи го вярва.  

    Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay